xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Prototype İnceleme.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jr. Ernesto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 724

Jr. Ernesto

Level 6
TM Üye
Konular
148
Reaksiyon Skoru
69
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Prototype, Radical Entertainment tarafından geliştirilen, Activision tarafından yayımlanan açık uçlu aksiyon-macera oyunudur. Kuzey Amerika'da 9 Haziran 2009'da, Kuzey Amerika'nın bazı güney parçalarında ve Okyanusya'da 10 Haziran'da, Avrupa'da 12 Haziran'da yayınlanan oyun, Microsoft Windows, Xbox 360 ve PlayStation 3 platformlarında oynanabilir.

New York City'de geçen oyunda bir virüs insanlara bulaşmıştır ve ordu bunu sonlandırmak için girişimde bulunmuştur. Oyunun ana kahramanı Alex Mercer virüsten olumlu yönde etkilenmiş bir mutanttır. İnsanları emerek onların hafızalarını, tecrübelerini, biyokütlelerini alabilir; onların kılığına geçebilir. Ayrıca oldukça korkunç bir oyundur. Aynı zamanda Alex Mercer bir ölüdür. Bu deney onu canlandırmıştır.

Oyun hakkında kendi görüşlerim ;
Oyun gerçekten çok harika ötesi bir şey. Yapamadığınız göreve yardımcı olabilirim. Ama biraz Hulk özentisi olmuş gibime geldi. Ama bu güçler bende olacak bende böyle olurdum. Yalnız anlamadığım şey iyimitiz kötü mü ? Bunu çözemedim. Tek bildiğim oyunda karakterimiz bir ölü, bi deney yapıyorlar biz canlanıyoruz, daha sonra yaratıkların biyokütlelerini emerek kollarımız yaratık kollarıne dönüyor. Pençe, kılıç, uzayan bir yaratık kolu, sert bir kol ve her şeyi rahatlıkla kaldırabilen bir kol. Uzatmaya lüzum yok. Oyunu oynamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Kusura bakmayın, resim koymayı bilmediğimden dolayı koymadım. Ama zararı yok google 'a yazarsanız bulabilirsiniz. Okuyanlara teşekkür ederim, eğer önceden paylaşılmışsa affola. Vikipediden yardım aldım (alıntı yaptım).

Paylaşıom için sağol.Resim eklemek için
kodları arasına linki koyabilirsin veya bir manzara butonu var üstüne gelince resim/fotoğraf ekleme yazıyor oan tıklıyıp linki yazıpda ekleyebilirsin:)

Teşekkürler, 20 mesaj öncesinde öyle yapınca link koyamazlar gibilerinden bir şey çıkıyordu emeğim boşa gidiyordu. Daha sonra resim upload adresimi değiştirdim koymayı becerdim. WarpFire kategorisinde zaten bir konuya koydumda :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri