PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle

ADMİN lütfen yardım edin artık :(((

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan messert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

O char hakkında bende bi kaç sey söyleyebilirim asLında
o charın gercek sahibi o charın sifre ve ıd sini genele yazıp oyunu bırakan birisiydi e-mailde onda oldugu için tekrar charı ele geçirmesi cok kolay

Dediğin olay 1 yıl önce oldu arkdasım Aldığımda 85 level ve itemsizdi.Sonradan emek vererek bu hale geldi.Ayrıca sifre deismis ancak nasılsa AyNa hic online olmuyor sürekli bakıyorum.Sanırım sifreyi deistirp unuttum.Ancak yinede kesin bisey söyleyemiyorum

Dediğin olay 1 yıl önce oldu arkdasım Aldığımda 85 level ve itemsizdi.Sonradan emek vererek bu hale geldi.Ayrıca sifre deismis ancak nasılsa AyNa hic online olmuyor sürekli bakıyorum.Sanırım sifreyi deistirp unuttum.Ancak yinede kesin bisey söyleyemiyorum

derya üzülerek dile getiriyorum charin gittin kardesim :(
herhangi bir islem yapilabilecegini sanmiyorum
her kim almissa büyük bir muhtemelen AyNa'nin yaninda yeni bir karekter acip bütün itemleri yeni chara aktarmistir

ah be kardesim e-msn adresi senin adina kayitli deil neden o chara edit item yapiyorsun?
bu tür konular sakata iste böyle biner ve içinden cikilmaz ah vah dersin iş işten gecer :(

admini birkaç gün daha bekle sana cevap verir muhakkak
üzüntünü biliyorum ama su an elden birsey gelmiyor
anlayacagin az daha sabir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri