Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

ADMİN lütfen yardım edin artık :(((

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan messert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
derya üzülerek dile getiriyorum charin gittin kardesim :(
herhangi bir islem yapilabilecegini sanmiyorum
her kim almissa büyük bir muhtemelen AyNa'nin yaninda yeni bir karekter acip bütün itemleri yeni chara aktarmistir

ah be kardesim e-msn adresi senin adina kayitli deil neden o chara edit item yapiyorsun?
bu tür konular sakata iste böyle biner ve içinden cikilmaz ah vah dersin iş işten gecer :(

admini birkaç gün daha bekle sana cevap verir muhakkak
üzüntünü biliyorum ama su an elden birsey gelmiyor
anlayacagin az daha sabir

Her konuda yardımcı oluyorsun teşekkür ederim ali umudum bitmedi hala inş. Admin yardım eder

bu kadarı bızden derya bızım sana ınancımız tam umarım tez zamanda oyun yonetımjı bu konuyu cıddıye alır ve bu konu hakkında senınle bır an once ıletısıme gecer ve carını gerı alırsın
alamazsan bıle canını sıkma olurmu derslerını etkılemesın bu durum acını anlarız elımızden gelen yardımı yaparız oyun ıcınde ıstedıgın zaman pm atabılırsın hersey gonlunce olsun
umarım hersey senın hakkında hayırlı olur

bu kadarı bızden derya bızım sana ınancımız tam umarım tez zamanda oyun yonetımjı bu konuyu cıddıye alır ve bu konu hakkında senınle bır an once ıletısıme gecer ve carını gerı alırsın
alamazsan bıle canını sıkma olurmu derslerını etkılemesın bu durum acını anlarız elımızden gelen yardımı yaparız oyun ıcınde ıstedıgın zaman pm atabılırsın hersey gonlunce olsun
umarım hersey senın hakkında hayırlı olur

Teşekkür ederim ekrem Benim icin gereken yardımı zaten yaptınız...Bende umarım hepinizin hakkında en hayırlısı olur.Bunu hak eden değerli insanlarsınız

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri