farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

175you Herkes Girsin!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BoRa{TR}
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 834
Hyr Yanlış Tahmin Ediosun !!.. Ben Araştırdım O Site Ya Kapandı Yada Çökertildi Büyük İhtimal Kapandı Oyunda Kapandı İstedigin Kadar dene Eğer Turklere Kapalı Olsa Proxyle Girerdin .. ! Alakası Yok oyun Kapandı Buuyk Ihtımal Veya Hala Bakımda Tmm Diosunuz ki Kaç saat oldu Oyun Tam Sürümüne Geçiodur Herşeyi Ayarlıolardır AMA Bnce Kapandı ..

yha türkler yapamıyomu böle bi oyun yha öle olsa süper olur herkezin istediği bu ama malesef olmuyo nedense yabancılar yapıyor bizde onları seyrediyoruz böle bi oyun yapmasını bilen kimse yok mu yha şu koskoca türkiyede süper bi oyundu kapanmış olsa gerek arkadasla da baslamıstık ne güezl tüm itemler +9du ama nese baska pwplerde böle güüzel deil emeklerimiz boşa gitti desenize

Serserx20 Özellikle Aylık Para Gidiyor .. + Ayrı Bir Pc Olması Gerekior 24Saat Açık Olması Gerekiyor.... + Kurulumu Bilen Çok Az Kişiler ... + Sonra Buna Site Almak Var ...+ 1 Tane Kurulum dosyaları Var Ancak Nasıl Kurulcagi Bilinmior (: ...

ee napcaz ?? artık yüzdeler şunu gösteriyo :(
%90 kapandı
%10 bakımda ama ben yinede bakımda olduğuna inanıyorum çünkü pvp serverlarının bakımı zor oluyo türk serverindekiler qibi 2 3 saat deiL..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri