farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

175you Herkes Girsin!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BoRa{TR}
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 834

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKDAŞLAR SANIYORUMKİ 175you TURKLERE KAPANDI.MOZİLLA FİREFOXDAN GIRMEYE ÇALIŞIYORUM DEDİĞİ BU..

Bağlanma girişimi başarısız

sunucusuyla bağlantı sağlanamıyor.

Açmak istediğiniz site çalışıyor görünmesine rağmen tarayıcı bu siteyle bağlantı kurmayı başaramadı.

* Site geçici olarak açılamıyor olabilir. Daha sonra yeniden deneyin.
* Diğer sayfaları da açamıyor olabilirsiniz. Öyleyse bilgisayarınızın ağ bağlantısının durumuna gözatın.
* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarıyla çevrili olabilir. Düzgün yapılmayan ayarlar internete erişmenizi engeller.

1.SEBEPTEN DOLAYI AÇILMIYOR DİYE TAHMIN EDIYORUM..VE TURK IPLERINE KAPANDIGINIDA BURDAN ANLIYORUM..

İNŞ YANILIYORUMDUR...VE AÇILIR...

AMA YİNEDE HEPİNİZE YENİ BİR PVP ARAMAYA BAŞLAYIN DERİM::ka19:

Ya kardeşim aşalakası yok ;) Saçmalamışsın serverda bakım var. Hemde çok saçmalamışsın bu server çok işliyordu türklerin sayesinde asla yasaklamazlar ;)

ip gizleyerek girsek weya proxy si flnmı war o proxyi warsa onlamı girsek

proxy cözersek girerizde

94 lwl char gitti yha :S

Ya kardeşim aşalakası yok ;) Saçmalamışsın serverda bakım var. Hemde çok saçmalamışsın bu server çok işliyordu türklerin sayesinde asla yasaklamazlar ;)

bakım ne kdr surcek 2 -3gunmu? bakım olsa siteye gırmeye çalıştıgında ordaya yazar ztn:)
esasa sen saçmlama

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri