HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhaba Arkadaslar. Size Savascı Hakkında Statu Dagılımı / Beceri Dagılımı ve Kolay Lwl Atlamak İcin Yapılması Gereken Seyler ve Hangi İtem Nerden Duser Onları Anlatıcam...
BEDENSEL:
Statüler= İlk önce HP yi fulleyin HP fullendikten sonra STR yi...
Beceriler=İlk önce Hava Kılıcını Master Yapın.Sonra Öfke veya Hava Kılıcı...
Kasılma Yöntemi= Arkadasım ben 40 lwl olduktan sonra soo ya gidip butun canavarları kendime cekip 1 saate 1 lwl atlıcam diyosanız. Butun itemlerinizin +9 olması gerekir (kılıc dısında).. Cunku Bedensel de savunma adına hic bir skill bulunmaz. Eger HP yi Fulledikten sonra bn DEX i ve STR yi aynı goturcem diosanız olur.Zaten butun itemleriniz +9 olursa soo yu toplarsınız...
ZİHİNSEL:
Statüler=HP ve STR yi esit goturun taa ki ikiside 90 oluncaya kadar.
Beceriler=İlk önce guclu bedeni master yapın sonra ruh vurusunu ve sonra siddetli vurusu.
Kasılma Yöntemi=Zihinsel savascınız varsa zaten cok kolay kasılırsınız.Zihinsel carlarda guclu bedenin onemi buyuktur.Guclu beden varken ve 40 oldugunuzda butun itemleriniin +9 olması gerekmez +7 de bile soo yu toplarsınız.Ve 1 saatte 1 lwl atlarsınız... Zaten 40 a kadar olum ondan sonrası kolay
En önemli itemlerin dustugu Yerler:
Dolunay=Vahsi Uzman/Yabani okcu/Vahsi Okcu
KDP=Vadideki Mistikler
Su Perisi=Buz dagındaki Hayvanlardan/Sandıklardan
Partizan=Yerden dustugunu hic gormedim genellikle azrail sandıgı veya digerleri
Syah Celikler=Azrail Sandıgı
DAHA ileri lwl lerinkileri bilmiyorum.Gormek nasip olmadı
Bildigim bisey daha var . Eger cadı keserseniz. + Basamıyacagınız item yoktur. 90 lwl ustuyseniz Bol Bol cadı kesin.(Cadılar 8 saatte bir iner).
Eger yararlı olduysa bir tesekkur yeter... Rep de yeter
BEDENSEL:
Statüler= İlk önce HP yi fulleyin HP fullendikten sonra STR yi...
Beceriler=İlk önce Hava Kılıcını Master Yapın.Sonra Öfke veya Hava Kılıcı...
Kasılma Yöntemi= Arkadasım ben 40 lwl olduktan sonra soo ya gidip butun canavarları kendime cekip 1 saate 1 lwl atlıcam diyosanız. Butun itemlerinizin +9 olması gerekir (kılıc dısında).. Cunku Bedensel de savunma adına hic bir skill bulunmaz. Eger HP yi Fulledikten sonra bn DEX i ve STR yi aynı goturcem diosanız olur.Zaten butun itemleriniz +9 olursa soo yu toplarsınız...
ZİHİNSEL:
Statüler=HP ve STR yi esit goturun taa ki ikiside 90 oluncaya kadar.
Beceriler=İlk önce guclu bedeni master yapın sonra ruh vurusunu ve sonra siddetli vurusu.
Kasılma Yöntemi=Zihinsel savascınız varsa zaten cok kolay kasılırsınız.Zihinsel carlarda guclu bedenin onemi buyuktur.Guclu beden varken ve 40 oldugunuzda butun itemleriniin +9 olması gerekmez +7 de bile soo yu toplarsınız.Ve 1 saatte 1 lwl atlarsınız... Zaten 40 a kadar olum ondan sonrası kolay

En önemli itemlerin dustugu Yerler:
Dolunay=Vahsi Uzman/Yabani okcu/Vahsi Okcu
KDP=Vadideki Mistikler
Su Perisi=Buz dagındaki Hayvanlardan/Sandıklardan
Partizan=Yerden dustugunu hic gormedim genellikle azrail sandıgı veya digerleri
Syah Celikler=Azrail Sandıgı
DAHA ileri lwl lerinkileri bilmiyorum.Gormek nasip olmadı
Bildigim bisey daha var . Eger cadı keserseniz. + Basamıyacagınız item yoktur. 90 lwl ustuyseniz Bol Bol cadı kesin.(Cadılar 8 saatte bir iner).
Eger yararlı olduysa bir tesekkur yeter... Rep de yeter