Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cabal Upgrade Bug (Garanti +11) for only EU servers

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan exsaver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

exsaver

Level 1
Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Upgrade Bug!!!

You know upgrade is more easy than before. Here is a upgrade bug programme which allows you to upgrade until 11. This programme works with .net platform so before using it be sure you have .net in your computer.

You know when +2 items upgrading sometimes it says "0" and your item dont level down or up. This programme makes that in +9-+10 and until +11. When you trying to upgrade an item if it fail to upgrade says "0".

This helps you to upgrade your items. If you have any trouble with using, pls ask me on pm. Good luck and have fun for hacking :)

Türkçeye Çevirip Paylaşır Mısın Baslıcam Adam Gibi Hack Arıyorum

Yükseltme eskiye göre daha kolay olduğunu biliyorum. Burada 11 kadar yükseltmeye olanak sağlayan bir yükseltme hata programdır. Bu program ile çalışır. net platformu bu yüzden var. bilgisayarınızda net emin olun kullanmadan önce.

Sen ve yükseltme 2 öğe bazen "0" diyor biliyor Öğenizi dont seviyesi aşağı veya yukarı. Bu program yapan 9 o - 10 ve 11 kadar. Yükseltme başarısız eğer bir öğe yükseltmek için çalışırken "0" diyor.

Bu sizin öğeler yükseltmek için size yardımcı olur. Kullandığınız herhangi bir sorun varsa, pls pm bana sor. Iyi şanslar ve kesmek için eğlenin

bu çalışmıyor

Teşekkürler*

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri