Metin2 Üst Bar Reklam
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete

CafeMT2 GM alımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sonsuzaxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 199

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
evet uzun zamandır almıyoruz aslinda helen gerek oldunu düşünmüyorum ama oyuncu sayısını dahada artırmak için gm seçiceğiz
gm olmak istiyenlerin oyuna 100 user kazandırmaları ve 127 lvl olmaları gerekli oyunumuzda. oyuna user kazandıran ve güven ve tecrübe sağlayan ilk 2 kişi ye gm lik verilecektir. direk olarak msn ekleyip gm olmak istiyoprum diyen birine asla gm lik verilmicektir eger gm olmak istiyor iseniz oyunda gm lerle muhabbetinizde oynayış tarzınızla ve oyundaki aynı anda üser sayısının artması ile gm ler tarafından değerlendirilieceksiniz admin arkadaşımızın msn adresini ekleyip rahatsız etmeyiniz oyunu oyunda değerlendireceğiz unutmayın. gm olmak istiyen genc arkadaşlarımız için en az yaş sınırı 15 dir.
site: www.cafemt2.arzubilisim.net
server tanıtımı : http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-tanitimlari/609310-cafemt2-tum-hiziyla.html

gm alımı ilanını gördüm bencede 1 adet gm daha sart ama küt die gm olmak istiyom diende yapılmazki bırak bira oynasın kassın insanlarla konuşması lafları nasıl oturaklımı dürüstmü oyuncu toplasınlar bir gm kendi oyunu gibi sahip cıkıp oyuncu kazandırabilmeli bırak bakalım varmı yetenek göstersinlerturkmmo

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri