- Konular
- 33
- Online süresi
- 2h 58m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 51
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
GM Olmak İstiyorum
Adınız : Furkan
Soyadınız : Akçakaya
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : Sakarya - Bolu
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Yaklaşık iki senedir metin2 aleminden uzaklaşmıştım. Oyunla ilgili hemen hemen her şeyi yapabildiğim için tekrar başladım. Daha önce en az 15 server'da üst düzey GM olarak görev yaptım. 3 kez kendi serverımı açtım. Her pozisyonda görev yaptım ancak REKLAMCI arıyorsanız, hiç bakmayın.
Günlük Online Süreniz : Bunu özel görüşelim.
Özellikleriniz : Kodlama biliyorum. Oyuna her şeyi ekleyip çıkarabilir, her bug'ın üstesinden gelebilirim. Filezilla, Navicat, Putty vs. Programlardan Anlarım.
İyi Forumlar/Oyunlar..
İletişim için genelde skype kullanıyorum : mrfurkanax
Adınız : Furkan
Soyadınız : Akçakaya
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : Sakarya - Bolu
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Yaklaşık iki senedir metin2 aleminden uzaklaşmıştım. Oyunla ilgili hemen hemen her şeyi yapabildiğim için tekrar başladım. Daha önce en az 15 server'da üst düzey GM olarak görev yaptım. 3 kez kendi serverımı açtım. Her pozisyonda görev yaptım ancak REKLAMCI arıyorsanız, hiç bakmayın.
Günlük Online Süreniz : Bunu özel görüşelim.
Özellikleriniz : Kodlama biliyorum. Oyuna her şeyi ekleyip çıkarabilir, her bug'ın üstesinden gelebilirim. Filezilla, Navicat, Putty vs. Programlardan Anlarım.
Kişisel Özelliklerim
1. Kolay Kolay Sinirlenen İnsanlardan Değilim.
2. 18 Yaşımı Doldurmak Üzereyim.
3. Sakarya'da İkamet Etmekteyim.
4. Ocak 2008 Tarihinden Beridir Metin2 Alemindeyim.
Özelliklerimle Devam Ediyorum
1. Oyuncularla Mesafemi Korurum.
2. Oyundayken Kimseyi Tanımam.
3. Herkeze Eşit Haklar Tanırım.
4. Adalet Çok Önemli Bir Özelliğimdir.
5. Oyun İçinde Saygım Sonsuzdur.
6. Asla Küfür, Hile vb. Şeyleri Kullanmam.
7. Son ve En İyi Özelliğim Teknik Aksaklıklara Skype, Oyun vs. Çevrimiçi Olmasam Bile Telefonla Destek Veririm.
8. Günlük Online Saatim 12:00 - 06:00 Arasındadır. (18 Saat civarı max.)
9. Kendi Serverlerimi Ekonomik Yetersizlik Nedeni İle Kapadım. [Öğrenciyiz Sonuçta]
10. Serverde Filezilla, Navicat, Putty ve VirtualPC Bilgisine Sahibim. [Server'a İstediğinizi Ekleyip-Kaldırabilirim.]
11. Oyunculara Karşı Saygım Sonsuz Olduğu Gibi Oyun Takımınada Saygım Sonsuzdur. Alınacak Her Karara Harfiyen Uyarım.
12. Rütbem Önemli Değil. [İster TL Yapın İsterseniz GM Kararlara Saygı Duyarım]
13. Profesyonel Bir Gm Arıyorsanız Benden İyisini Bulamacağınıza Eminim.
14. Teknik Sorunlar Dışında Kesinlikle Putty, Navicat vs. Şifrelerini İstemem. Zira Bir Sorunda Şifremizi Kötüye Kullandın Denmesini İstemem. [Zaten Dedirtmem.]
KISACA;
1. Kolay Kolay Sinirlenen İnsanlardan Değilim.
2. 18 Yaşımı Doldurmak Üzereyim.
3. Sakarya'da İkamet Etmekteyim.
4. Ocak 2008 Tarihinden Beridir Metin2 Alemindeyim.
Özelliklerimle Devam Ediyorum
1. Oyuncularla Mesafemi Korurum.
2. Oyundayken Kimseyi Tanımam.
3. Herkeze Eşit Haklar Tanırım.
4. Adalet Çok Önemli Bir Özelliğimdir.
5. Oyun İçinde Saygım Sonsuzdur.
6. Asla Küfür, Hile vb. Şeyleri Kullanmam.
7. Son ve En İyi Özelliğim Teknik Aksaklıklara Skype, Oyun vs. Çevrimiçi Olmasam Bile Telefonla Destek Veririm.
8. Günlük Online Saatim 12:00 - 06:00 Arasındadır. (18 Saat civarı max.)
9. Kendi Serverlerimi Ekonomik Yetersizlik Nedeni İle Kapadım. [Öğrenciyiz Sonuçta]
10. Serverde Filezilla, Navicat, Putty ve VirtualPC Bilgisine Sahibim. [Server'a İstediğinizi Ekleyip-Kaldırabilirim.]
11. Oyunculara Karşı Saygım Sonsuz Olduğu Gibi Oyun Takımınada Saygım Sonsuzdur. Alınacak Her Karara Harfiyen Uyarım.
12. Rütbem Önemli Değil. [İster TL Yapın İsterseniz GM Kararlara Saygı Duyarım]
13. Profesyonel Bir Gm Arıyorsanız Benden İyisini Bulamacağınıza Eminim.
14. Teknik Sorunlar Dışında Kesinlikle Putty, Navicat vs. Şifrelerini İstemem. Zira Bir Sorunda Şifremizi Kötüye Kullandın Denmesini İstemem. [Zaten Dedirtmem.]
KISACA;
Gerçek Teknik Destek
Cep Telefonum sürekli açıktır, bu sayede ben bilgisayar başında olmadığım zamanlarda dahi size gereken desteği sağlayabilirim.
%100 User Memnuniyeti
Hiçbir oyuncunun hakkını yemeden, gereken kuralları uygular, cezalarını veririm. Asla oyunda adaletsizlik yapmam. User kaçırmam.
GM'lik İçin Neden "FurkanAx"?
Ocak 2008'den beri metin 2 oynadığımı söylemiştim zaten. Oyun hakkında gerek yönetim gerek oyunculuk konusunda bilgi sahibiyim. Oyuncularla iletişim halindeyken de onların dilinden konuşmasını bilirim. Gerektiğinde güleryüzlü, gerektiğinde sert olmasını bilirim.
Cep Telefonum sürekli açıktır, bu sayede ben bilgisayar başında olmadığım zamanlarda dahi size gereken desteği sağlayabilirim.
%100 User Memnuniyeti
Hiçbir oyuncunun hakkını yemeden, gereken kuralları uygular, cezalarını veririm. Asla oyunda adaletsizlik yapmam. User kaçırmam.
GM'lik İçin Neden "FurkanAx"?
Ocak 2008'den beri metin 2 oynadığımı söylemiştim zaten. Oyun hakkında gerek yönetim gerek oyunculuk konusunda bilgi sahibiyim. Oyuncularla iletişim halindeyken de onların dilinden konuşmasını bilirim. Gerektiğinde güleryüzlü, gerektiğinde sert olmasını bilirim.
İyi Forumlar/Oyunlar..
İletişim için genelde skype kullanıyorum : mrfurkanax
Son düzenleme: