noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Karabal bilisim yetkillileri bakın lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan korkmaz021
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ben Burda Sunucu Barındırıyorum Demiyorum Ayrıca Lojistik Bilisim Bize Yeni Devredildi Onceden Napmıs Netmiş Bilmiyorum Onceden Yapılmıssa Yapılmıstır Ama Bizde Oyle Birşey Yok Haaa Goruntu İstiyorsan Msn de Oldugun Bi Zamanı Soyle Panel Goruntusunu Atarım Benım İçin Farketmez...

batu senin gibi cocukları cok gördüm kendı yaptıklarını baskalarına yansıtma
2-3 laf edip artislikde yapma

Ben Burda Sunucu Barındırıyorum Demiyorum Ayrıca Lojistik Bilisim Bize Yeni Devredildi Onceden Napmıs Netmiş Bilmiyorum Onceden Yapılmıssa Yapılmıstır Ama Bizde Oyle Birşey Yok Haaa Goruntu İstiyorsan Msn de Oldugun Bi Zamanı Soyle Panel Goruntusunu Atarım Benım İçin Farketmez...

Kardeşim alyayla görüştüğünüzü biliyorum adamlarla irtibat halindeyim sunucu barındırıp barındırmaman sıkıntı değil ama lojistiğin işlerini alman senin zararına.

batu senin gibi cocukları cok gördüm kendı yaptıklarını baskalarına yansıtma
2-3 laf edip artislikde yapma

Şikayet Edildin, Sen Kimsin ki Sana Artistlik Peşinde Olucam ?
Benim Ne Yaptığım Varda, Sana Yansıtıcam Adama Bak :)

şikayet ettiysen ne yapıyım :):)
birşey bilmiyorsun ama bir şeyler biliyor havası veriyorsun

kardeşim şikayet ettim derken alyasoft değil, forum yönetimine ettim önce cümleleri kavramayı öğren :)
Bilmek yada bilmemek bunlar güzellik gibi göreceli kavramlardır yaşın daha küçük tahmin ediyorum polemick yaratmanın alemi yok hak, hukuk davasına giricek değilim yediğiniz paranın hakkını verdiğinizi düşünüyorsanız bence sorun yok hesap vericek olan sizsiniz ben değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri