Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Telefon açıyorum cevap vermiyorsunuz..telfonunuza bakarmsınız..
ben de lojistikibilişimden sw aldım ama parayı aldılar sonra 1-2 kez düzenleme yapıp sw'yi teslim ettiler. ama ondan sonra arıyorum, e-mail atıyorum, telden msj atıyorum ama ne cevap veren var, ne de ilgilenen var. En sonunda lojistikbilişim taşınıyor deyip karabal bilişim'e yönlendirdi. Ama aynı ilgisizlik orada da var. Güvenilir diyorlar. Ama sw'miz kaç gündür kapalı. Paramızı aldılar sonra kaçıyorlar ne zamandır. Yeter artık ne bu insanların çektiği bu bilişimlerden !! İlgilenin lan bi !!! Boşuna mı verdik 90 TL'yi !!! 

Alyasofttan sunucu alıp satıyolar, 2 GB Diye alıyorsunuz 1 GB Sunucu veriyorlar sizleri defalarca uyardım bu konularda yinede alan sizlerseniz şikayet etmeye hakkınız yok.
Beyefendi Gecikmeden Dolayı Ozur Dileriz Sorununuzu Mail Olarak Atın Yapalım Hemen
Ayrıca batu_14 Bilip Bilmeden Konusma Senide Goruyoruz Ben Alyasoft dan Hiçbişi Alıp Satmadım Ayrıca 2 GB Yerine 1 GB da Vermıyorum Lutfen Konusmalarına Dikkat Et
Ayrıca batu_14 Bilip Bilmeden Konusma Senide Goruyoruz Ben Alyasoft dan Hiçbişi Alıp Satmadım Ayrıca 2 GB Yerine 1 GB da Vermıyorum Lutfen Konusmalarına Dikkat Et
Beyefendi Gecikmeden Dolayı Ozur Dileriz Sorununuzu Mail Olarak Atın Yapalım Hemen
Ben özür dilemeye hazır, gel msnden bana sunucu kabinlerinin resimlerini gönder göster her sunucunun tek tek kabin resimlerini o zaman tamam haklısın diyim. Beni başkalarıyla karıştırma kardeşim

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)