Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Edİt kilicim Çalindi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sasori Yayini
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar yargıçla bende konuştum 2 edit karşılığı almış.bu arada zaten adamında düşen iteme pek ihtiyacı da yok tanıyanlar bilir.yani ortada bir çalma olayı yok.düşürüpte geri vermeyenlerin kendi vicdanlarınla hesaplaşacakları bir durum var ortada. birde şu var demir yumruk sende yanlış anlama kardeşim agresifken itemin düşer bu oyunun bir parçası keşke daha dikkatli olsaydın.tabi düşünce itemini geri verselerdi daha adil olurdu.geçmiş olsun .inş kavuşursun silahına.iyi oyunlar..

Arkadaslar Burda Demır yumruk hatali pvp aciyor idi.ACMASINA NE GEREK VAR KENDI ETTI KENDI BULMUS pvp acmana hic gerek yoktu umarim bidaha acmassın bu arada YARGIC03U suclamayada gerek yok bence savunmaya calımsıyorum burda haklı olanı savunuyorum.

Bu arada Kanıtlarsan kımın suclu kımın suclu olmadıgını anlarız kanıtlarsan ban yer en azından ıtemın gerı gelıp gelmıcegını bılmem

arkadaşlar kaçağın pelerini takılıydı :S

kaçağın pelerini senin agresifliğinin görünmesini engeller item düşürmeni engellemez yani bu durumda kesilirsen itemin yine düşer. Agresif olunduğunda yapılacak tek şey derece düzeltmektir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri