Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Edİt kilicim Çalindi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sasori Yayini
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Çalınmışsada geri gelmez item. Olayı anlamadım ama kanıtlarsan en fazla ban yer. İtem geri gelmiyor.

benim anlamadığım konu bu item düşürülmüş mü çalınmış mı yerden mi alınmış satın mı alınmış herşey çorba gibi olmuş.Biri yerde buldum diyor biri satın aldım diyor biri agresifken düştü diyor biri çalındı diyor. Agresifken düştü ise çalıntı olmaz. Yerden alanın vicdanına kalmıştır konu. Biri yerden alıp, diğerine sattı ise yine aynı olay geçerli. Biri diğerinden çalıp bir başkasına sattı ise satın alan değil çalıp satan suçludur bunu bulmak gerek.

valla kimse kusura bakmasın demir milleti kesip agrasif olmus sonra bunu kesmisler kılıcı düşmüş sonra çalındı diyo oyun içinde bunlar sürekli oluyor...
ayrıca yargıcı30 çalmadı iki tane edit item vererek demiryumruk u agrasifken kesenlerden aldı yani çalmadı

demiryumruk geçmis olsun kardesim ama hata yapmısın bence agrasif olunca hemen kahraman olman lazımdı...itemini vermeyen o yüzsüzler düşünsün bence kul hakkıdır...
yargıcı03 ü yakından tanırım ismi hasan o öyle birsey yapacak biri değildir adam in tüm itemlerini ben alıp deniyom hergün yani yapmaz o karakterde aç gözlü biri değil suç onun değil kılıçı yere düştüğünde alıp geri başkasına satanlarındır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri