Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
aDam bildirmi yapmadan mmoliranın qelmesini beklio xD
Güzel kardesim benim simdi kimse harama el uzatarak kendini kirletmez hele TURKMMO gibi bir site asla ! Gercekten karalama
Ama ne kadar az bilsemde yardımcı olayım sana
Simdi bu 50 Türk Lirasını yatırdıktan sonra Ödeme bildirimi yapicaksn sanırım makbuzda olan bir kac onaylayıcı belge
Yanlısda olabilir sonra mmoliralar gelicek onlarla istedigin itemi alicaksn ve nesne marrket deposundan envanterine alıcaksın bence basit 
Ama snn dedigin gibi parayı yatırıp beklemen sacma
Mesela ben yatırmadıgım halde yatırdım diyeyim adam bana nasıl güvencek
MAKBUZ lazm MAKBUZ :d
İi forumlar
Ama ne kadar az bilsemde yardımcı olayım sanaSimdi bu 50 Türk Lirasını yatırdıktan sonra Ödeme bildirimi yapicaksn sanırım makbuzda olan bir kac onaylayıcı belge
Yanlısda olabilir sonra mmoliralar gelicek onlarla istedigin itemi alicaksn ve nesne marrket deposundan envanterine alıcaksın bence basit 
Ama snn dedigin gibi parayı yatırıp beklemen sacma
Mesela ben yatırmadıgım halde yatırdım diyeyim adam bana nasıl güvencek
MAKBUZ lazm MAKBUZ :d İi forumlar
dogru düzgün bildirim yapılmassa onaylanmas ben her hafta 1 kere ödeme yapıyom hepside geldi sende bi sorun var garanti
Saygılı gm abiler sızın adınızı kullanan bir kişi beni soymaya kalkıştı sizin adınızı kullanıp benı soymaya çalışan kişi ITLIShorty ve benı kandırmaya çalışan bu gm dıyen kısıde MeKaN68 daha öncede soyulmuştum sımdı çok korkuyorum lutfen yardım edın bi diğer kişide benı soymaya kalkışan bhaba06
Konuyu Hortlatmayın..
0690sezai0690 ; Kendini GM Olarak Tanıtıp , Sizi Soymaya Çalisan Kişilere Kanmayın..
Sitesindeki Yetkili'ler Haricinde Oyunda Hiç bir GM Yoktur.
+ GM'Ler İd , Şifre, İtem İstemezler..
Kanıtın Var ise " destek.mmomt2.com " Adresine Şikayetini Bildir , En Kısa Sürede Cezalandırılır..
0690sezai0690 ; Kendini GM Olarak Tanıtıp , Sizi Soymaya Çalisan Kişilere Kanmayın..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sitesindeki Yetkili'ler Haricinde Oyunda Hiç bir GM Yoktur.
+ GM'Ler İd , Şifre, İtem İstemezler..
Kanıtın Var ise " destek.mmomt2.com " Adresine Şikayetini Bildir , En Kısa Sürede Cezalandırılır..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...