Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaslar size tavsiyem para yatırmayın
1 2 gün önce iş bankasından 50 lira yatırdım ödeme bildirim yaptığım halde halaa qelmedi sinir oldm paranızı kurtarın hiçbir turlu bağış yapmayin admin bu mesajı okursan eğer lutfen paramın qelmesini taleb ediyorum
Doğukan Odabaş
Kankii97

1 2 gün önce iş bankasından 50 lira yatırdım ödeme bildirim yaptığım halde halaa qelmedi sinir oldm paranızı kurtarın hiçbir turlu bağış yapmayin admin bu mesajı okursan eğer lutfen paramın qelmesini taleb ediyorum
Doğukan Odabaş
Kankii97

odeme bıldırımın ıle tıcket ıd nı admıne o m at hıc kımse kazıklanmaz bu tur karalama calısmalrında bulunma
kardeş sen kesin bir yerde bi hata veya eksik bildirim yaptın.onlarca tanıdıgım ve kendim o kdar para yatırdık hiç başımıza böyle bişe gelmedi.hatayı önce kendinde ara.
gelmeyen nedir ? bugün gelen 1-2 bildirim dışında bekleyen hiçbir bildirim yok markette ?
Bankaya ödeme yapıp
sonra marketten ödeme bildirimi yaparken açıklama kısmına ödeme ypatım gönderin itemimi diyen tiplerdenmisin yoksa ?
Sitede anlattığımız şekilde bildirim yapan herkesin bildirimi istisnai durumlar dışında 1-2 saatte onaylanıyor. Adam gibi bildirim ypamanı öneririm
Bankaya ödeme yapıp
sonra marketten ödeme bildirimi yaparken açıklama kısmına ödeme ypatım gönderin itemimi diyen tiplerdenmisin yoksa ?
Sitede anlattığımız şekilde bildirim yapan herkesin bildirimi istisnai durumlar dışında 1-2 saatte onaylanıyor. Adam gibi bildirim ypamanı öneririm
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...