HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
küfür ve hakaret veya kural ihlali bölümünün nesi var acaba? ilgilenilmeyen bi konumu varda bu tür anketler yapıyorsunuz?
ticketlere bak görevini yap bende sesimi çıkarmıyım zamanında dedim ki bu adamı banla hilesi var ss bile gönderdim yok o yok bu dedin banlamadın sonra o beni banlattı üstelik sonradan ögrendiğim bişe için sen sadece işine geleni banlat işine gelen ticketlere cvp ver
Arkdaslar Gm lik neye göre seciliyor? yaş sınırı Varmı? Pc Hakkında iyi bilgi sahibi olmak lazımmı?eger bu gibi istekler warsa bnde VaR... xD ... Ayrıca pc de özellikle hafta sonları online oldugum için bunu sormak istedim
Ve nerden baş wurucaz bunun hakkında ya siz arkdaslarımdan cevap yada oyun kurucu sayın Majezik ten konu açmasını bekliyorum
)
Ve nerden baş wurucaz bunun hakkında ya siz arkdaslarımdan cevap yada oyun kurucu sayın Majezik ten konu açmasını bekliyorum
)ticketlere bak görevini yap bende sesimi çıkarmıyım zamanında dedim ki bu adamı banla hilesi var ss bile gönderdim yok o yok bu dedin banlamadın sonra o beni banlattı üstelik sonradan ögrendiğim bişe için sen sadece işine geleni banlat işine gelen ticketlere cvp ver
ticcetleri bilemem ama forumda 4x hile we hakaret bölümüne bildirilen hiç bir şeyin cewapsız bıakıldını görmedim
ticcetleri bilemem ama forumda 4x hile we hakaret bölümüne bildirilen hiç bir şeyin cewapsız bıakıldını görmedim
editliler ve herkesin tanıdıgı kişiler banlanıyor yada gm lere yakın olanların gönderdigi kişiler haklı olsalar bile banlanıyorlar ban itirazina ban arkadaş kimse onu deiştirsinler başka bişe istemiyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)