Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

??-_-??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan s3l2alvl0ni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Gm'lerden Memnun musunuz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

küfür ve hakaret veya kural ihlali bölümünün nesi var acaba? ilgilenilmeyen bi konumu varda bu tür anketler yapıyorsunuz?

ticketlere bak görevini yap bende sesimi çıkarmıyım zamanında dedim ki bu adamı banla hilesi var ss bile gönderdim yok o yok bu dedin banlamadın sonra o beni banlattı üstelik sonradan ögrendiğim bişe için sen sadece işine geleni banlat işine gelen ticketlere cvp ver

Arkdaslar Gm lik neye göre seciliyor? yaş sınırı Varmı? Pc Hakkında iyi bilgi sahibi olmak lazımmı?eger bu gibi istekler warsa bnde VaR... xD ... Ayrıca pc de özellikle hafta sonları online oldugum için bunu sormak istedim :)Ve nerden baş wurucaz bunun hakkında ya siz arkdaslarımdan cevap yada oyun kurucu sayın Majezik ten konu açmasını bekliyorum :))

ticketlere bak görevini yap bende sesimi çıkarmıyım zamanında dedim ki bu adamı banla hilesi var ss bile gönderdim yok o yok bu dedin banlamadın sonra o beni banlattı üstelik sonradan ögrendiğim bişe için sen sadece işine geleni banlat işine gelen ticketlere cvp ver

ticcetleri bilemem ama forumda 4x hile we hakaret bölümüne bildirilen hiç bir şeyin cewapsız bıakıldını görmedim

ticcetleri bilemem ama forumda 4x hile we hakaret bölümüne bildirilen hiç bir şeyin cewapsız bıakıldını görmedim

editliler ve herkesin tanıdıgı kişiler banlanıyor yada gm lere yakın olanların gönderdigi kişiler haklı olsalar bile banlanıyorlar ban itirazina ban arkadaş kimse onu deiştirsinler başka bişe istemiyorum

Tamam yeter unthinkinq bu bir anket arkadaşım gidip başka yerde kavganızı yapın sakin olun tamam mı?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri