xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Combat Arms | Oyuna Başlamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan özgürcanözcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 701
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Combat Arms oyununu indirdik, kurduk ve üyeliğimiz hazır.Şimdide oyuna başlangıç yapıyoruz.
Oynamaya nasıl başlayacağınızı adım adım görelim.

img_starting_war01.gif

ADIM 01 Masaüstünde bulunan Combat Arms simgesine çift tıklayalım.

img_starting_war02.gif

ADIM 02 Bir süre sonra oyuna giriş yapmamız istenecek.Nexon Hesap adımızı ve şifremizi yazarak <Login> tuşuna basalım ve sunucuya bağlanalım

img_starting_war03.gif

ADIM 03 Eğer Combat Arms'ı ilk defa oynuyorsanız, karakter oluşturmanız istenecek.Karakterinizi oluşturmak için bir model seçebilir ve karakterinize isminizi verebilirsiniz.Oluşturduğunuz profil oyunda kullanacağınız karakterdir.Karakterinizi oluşturduktan sonra <Create> tuşuna basın.ir kere karakter oluşturduktan sonra, diğer oyuna girişlerinizde bu prosedürü geçebilirsiniz.

img_starting_war04.gif

ADIM 04 Her oyun serveri, farklı kanallar, her kanalsa farklı oyun odaları barındırmaktadır. Önce oynamak istediğiniz serveri seçiniz. Daha sonra, <Channel> butonuna tıklayıp <Join> butonuyla kanal lobisine giriş yapınız. <Refresh> butonunu kullanarak serverlar ve kanallar hakkındaki bilgileri güncelleyebilirsiniz.

Rütbe Sınırlı Serverlar/Kanallar
Bazı kanallarda rütbe veya daha farklı sınırlandırmalar vardır. Bu sınırlandırmalar aşağıda verilmiştir.

* Örneğin, oyuna yeni başlamışsanız ve rütbeniz Private düzeyindeyse, Recruit türündeki serverlara giremezsiniz.
* Oyuncuların hepsi Regular serverlarıinda oynayabilirler.
* Clan Serverları sadece clan üyeleri içindir. Clanınız yoksa bu serverlara giremezsiniz.

img_starting_war05.gif

ADIM 05 Lobiye girdikten sonra, o oyundaki Oyun Odalarıyla (Game Rooms) karşılaşırsınız. Bazı bilgiler:
-
* <Quick Join> siz otomatik olarak bir odaya aktaracaktır.
* Game Room listesine tıklayınız ve girmek istediğiniz odayı belirlediyseniz, <Join> butonuyla odaya giriş yapınız.
* <Create Room> size otomatik bir oda oluşturacaktır. Kendi odanızı açarak, Oda Sorumlusu (Room Moderator) olursunuz.
Bu sayede odayla ilgili düzenlemeleri kendinize göre yapabilirsiniz.
* <Clan>, <Shop/Storage>, <Modification> gibi bölümleri ziyaret ederek, kendinizi oyuna hazırlayabilirsiniz.

img_starting_war06.gif

ADIM 06 Oyun odası, oyuncuların savaşa hazırlandıkları yerdir!

* Oda sorumlusu, sağdaki menüden odayla ilgili bilgileri düzenyebilir. Buradan, haritayı, oyun modunu (Game Mode), oyunun amacını (Match Goal) ve odaya kaç oyuncunun girebileceğini belirleyebilirsiniz. Ordu Ayarlar (Arms settings) butonuyla, silah kısıtlamalarını belirleyebilirsiniz. Örneğin, sadece tabancalar gibi...
* Hazır olduğunuzda <Start> butonuna tıklayınız. Takımların eşit olup olmamasıyla ilgili bir endişeye kapılmayınız. Oyun başladıktan sonra da, .oyuncular odalara girebilirler. Ön tanımlı olarak gelen Mid Combat butonu bu fonksiyonu sağlamaktadır. Mid Combat seçeneğiyle oyuna sonradan girişleri kısıtlayabilirsiniz.
* Oda Sorumlusu (Room Moderator) değilseniz <Ready> butonuna tıklayarak oyunun başlamasını bekleyiniz. <Change Teams> yardımıyla takımınızı değiştirebilir, farklı güçlere katılabilirsiniz. Kısa bir geri sayımdan sonra oyun başlayacaktır.
* Oyundaki önemli ve güzel özelliklerden biri de Messenger fonksiyonudur. Oyun lobisinde, arkadaşınızın isminin üstüne sağ tıklayıp onu Messenger listenize ekleyebilir, onu odalara çağırabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri