bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dünya Mesaj Rekoru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M@STER

Level 20
Fahri Üye
TM Üye
Konular
660
Reaksiyon Skoru
1,060
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
270
MmoLira
-22
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bugüne kadar dünyanın en uzun forumu 8215 sayfa ve 164160 mesajdan oluşmaktadır.

Konunun başlığı ise ; Ben sıkıldım, hadi dünyanın en uzun forumunu yapalımdı.... Böyle başlamışlar ve Guinnes rekorlar kitabına adlarını yazdırmışlar!!!!!

Böyle bir rekor neden kıramayalım arkadaşlar hergün güzel bir geyik çevirsek yada içimizden gelenleri anlatsak dertlemizi sıkıntılarımızı,selam verip selam alsak belki bu konuyla bizde rekor kırabiliriz!!!!!

Not: Arkadaşlar bu hemen olucak birşey değil bayağı bir süre lazım. Sizden bir ricam olucak her seferinde daha kırılmadı mı rekor diye sormayalım zaten kırılıp kırılmadığı hemen belli olur. Birde konuya sırf rekor kırmak için saçma sapan yazılar yazmayalım konuyu muhabbet kurarak geliştirelim.

Arkadaşlar,M2-TR forumunda gördüm bunu bence,M2-TR ekibinden 100 kat kadar büyüğüz,ve bunu başarabiliriz.500.000 küsür üye ve 2 milyon civarı mesajımız ile bir numarayız.

Ancak öncelikle adminimden izin almak istiyorum böyle bir şey yapabilirmiyiz.Bence yapmamıza izin vermezsiniz,forum kirlenir diye,ama ben istiyorum,bir anket yapıcam,tabi ne kadar oy olursa olsun,adminin kararı nedeniyle bir değişiklik olmayacaktır,ama adminimin bu oylar sayesinde kararının evet olabileceğini düşünüyorum.Çok saçma,yada forumu kirletecek bir etkinlik diyenler söylesin,ama lütfen kötü söz etmesin.Mesajlarınız;dertlerinizi,fikirlerinizi veya herhangi bir tartışma konusunu yada güncel bir haberi belirtebilir.Böylece hem daha güzel,hemde daha temiz bir rekor olur.Gerçi ben tutucağını düşünmüyorum,ama en azından bir sohbet konusu gibi olur.

EVET DİYENLERE TEŞEKKÜRLER,
AMA ÖNCE YÖNETİCİLERİN KARARI
HAYIR DİYENLER NAZİKÇE BELİRTSİN LÜTFEN,
NE BENİM NE DE BAŞKALARININ KALBİ KIRILSIN

Sonuna kadar Turkmmo
İşin ucunda Guiness'e girmek var :)

Bakan yokmu??Olmazsa konu lütfen kilitlensin.

forumu kasmassa neden olmasın :)

daha öncede kralmustafa başlatmıştı ama konu unutulmuşsu böyle birşey yapıcaksak bölüme sabitlememiz lazım konuyu :)

daha öncede kralmustafa başlatmıştı ama konu unutulmuşsu böyle birşey yapıcaksak bölüme sabitlememiz lazım konuyu :)

evet sabitlememiz lazım.forumu kasmassa güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri