- Konular
- 613
- Reaksiyon Skoru
- 74
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Medya Bilgilendirme
Galatasaray Spor Kulübü Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında, ilköğretim öğrencilerine armağan olarak “280.000 Okul Defteri de Bizden“ diyor.
Galatasaray Spor Kulübü ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütülecek “Defterler de Bizden“ kampanyasının basın toplantısı, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız'ın katılımı ile 26 Kasım Cuma günü saat 16.00`da Florya Metin Oktay Tesisleri`nde düzenlenecek.
Medya mensuplarının bilgisine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında, ilköğretim öğrencilerine armağan olarak “280.000 Okul Defteri de Bizden“ diyor.
Galatasaray Spor Kulübü ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütülecek “Defterler de Bizden“ kampanyasının basın toplantısı, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız'ın katılımı ile 26 Kasım Cuma günü saat 16.00`da Florya Metin Oktay Tesisleri`nde düzenlenecek.
Medya mensuplarının bilgisine sunulur.
- Konular
- 1,129
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Tşkkürler..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)