noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Semih Kaya düz koşulara başladı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 121

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Katılım
2 Mar 2015
Konular
59,202
Mesajlar
88,475
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,315
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,939
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Torku Konyaspor ile Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı.

Daha sonra gruplara ayrılan sarı-kırmızılılar, prese dayalı bir çalışma yaparak antrenmana devam etti.

Oyuncular, antrenmanın daha sonraki bölümünde iki takım hâlinde belirli bir alanda hareketli bir pas çalışması gerçekleştirdi.

Ana bölümde ise ilk olarak 80 metrede, ardından yarı sahada taktik çalışmaların da üzerinde durulan bir çift kale maç yapıldı.

Toplam 75 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Semih Kaya düz koşulara başladı

Antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte ısınma hareketlerine katılan Lukas Podolski, ardından özel bir program dâhilinde koşu çalışması yaptıktan sonra ana bölümdeki çift kale maçta takımla çalıştı. Jason Denayer, tedavisinin ardından tempolu koşu ve istasyon çalışması yaptı. Semih Kaya, tedavisinin ardından düz koşulara başladı. Hamit Altıntop, günü kuvvet ve adaptasyon çalışması yaparak tamamladı.

Ryan Donk, izinli olduğu gerekçesiyle antrenmanda yer almadı.

Galatasaray Futbol Takımı, Torku Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın sabah saat 11.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde medya mensuplarına bir bölümü açık olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst