- Konular
- 277
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 115
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyuna Ve Sitemize Son 1 Haftadır Yapılan Flood Saldırılar Nedeniyle. Yazılımsal Firewallimiz dün Akşam üzeri aktif etmek zorunda kaldık. Bu nedenle saldırıların geldiği ip aralıklarını sunucularımızda engelledik.
Bu yüzden ip adresiniz aşağıdaki şekilde başlıyorsa ve Dinamik ip kullaniyorsanız modeminize reset atarak ipinizi değiştirip oyuna giriş yapabilirsiniz.
212.*.*.*
94.*.*.*
95.*.*.*
78.*.*.*
Tahmini olarak 3-4 gün sürecek
İp adresinize aşağıdaki siteye girip bakabilirsiniz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.turkmmo
En az 20 kez modemi resetledim fakat gelen ip ler sürekli yukarıda belirtilen ip lerin başlarıyla aynı. Sadece 212 li gelmedi. Dolayısıyla oyuna giremiyorum. Yok mu bunun bi çözümü???
- Konular
- 11,132
- Reaksiyon Skoru
- 1,078
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 475
- MmoLira
- -74
- DevLira
- 0
ben de baktım Ip adresim 78.*.*.* ile başlıyor.
IP adresi alabiliyor muyuz veya modemi resetlemediğimiz sürece boş ıp adresi alabiliyor muyuz? O şekilde de girilebilir.
IP adresi alabiliyor muyuz veya modemi resetlemediğimiz sürece boş ıp adresi alabiliyor muyuz? O şekilde de girilebilir.
- Konular
- 277
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 115
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ben de baktım Ip adresim 78.*.*.* ile başlıyor.
Oyuna girebiliyo musun peki?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)