Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

SaTuKBugra Ve AFYOK003 e Bu sözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHolyWarSx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 819
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bak kardeşim bnm amacım snle bu konuda kavga etmek deil bnm burdaki asıl amacım Satukbugra we AFYON003 ün bana yaptıgı ayıptır bundan dolayı eger yorum yapmak istiyorsan ya katılıorum yada katılmıorum dersen sevinirim.bu arada bn başkasının lafını söze almam...Bn bu konuda senn deil karabukle afyonlu003 ün we satuk un konuşmasını bekliorum...Bnm dikat çekmeme grk yok oyundakiler bni bilir ne boş konusur ortalıgı eleweririm.VE bak iyi bir dille sölüorum sanırım bu konu kavgaya gidicek bida ne bnm senn hakkındakonusayım yada orum yapayım nede sn bnm.

ya murat abi pek forumlarda takilmaz yani senin anlayacagin SaTuKBuGRa acikcasi reklam yapmanada gerek yok ... Silahsız gelmen onu sasirtmis ayrica kendisiyle simdi konustum büyülü suralarin bu oyun acigindan yararlandigini düsünüyor ... Ayrıca cok güclüyseniz karabüyü olunda göreim seni diyor :)

İİ FORUMLAR

o sutuk bugrada afyokda adam deil edit almadan önce hepsi iiilik perisiydi bi edit dizdiler kendilerini adam sandılar :)

bn oyun hatasından yaralnadıgımı düşünüüorsan Scrubs,savroz.gardiyan ve birçok kişi ban yer...Ayrıa kara büyü olup olmamam seni ilgilendirmez.Bugünde TheSavior a pvp açıp daldım xD.tabi öldü.Geldi bana sen egonumu tazeliyorsun dior.xD.ozamn pvp serbesti kaldıralım.işe bak xD...Kim doru konussa artis dyorsunuz.Beni tanıyormusunuz?sanırı hyr.
cogu kişi görrüm 60 lwl pm atsa selam bile wermezler :(.bi sorun bakalım bni 1 lwl ile konusurken abi ile hitab etmiştim.nasıl olsa oda bir insan.bnm için editli adam yüksek lwl adam ilgilendirmez.Önemli olan adam olmasıdır.Bu konuyu artık kucalamayın.Bn burda yetkili kişilere we bu konuda bana yardımcı olabilicek arkaaslarıma seslenip bana yardımcı olmalrı için bu konuyu açtım.....

o sutuk bugrada afyokda adam deil edit almadan önce hepsi iiilik perisiydi bi edit dizdiler kendilerini adam sandılar :)

Çok Fazla Bir bilgim yok bu konuda.ancak baı arkadaslarımın dedigne göre cdden öleymiş ama yinede kimsenin günahına girmek istemiyorumm.:o..
...İYİ FORUMLAR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri