shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

SaTuKBugra Ve AFYOK003 e Bu sözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHolyWarSx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 819
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xHolyWarSx

Level 2
Üye
Konular
22
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaslar bn HolyWarS.Pazar günü belirli bi vaktim wardı ve mmomt2 ye bi gireyim dedim.Oyuna girdim biraz vs attım birazda pvp açıp adam ketim xD.Sonra Kendisini bilemz bir savascıyı pvp açtıgıma bikez kestikten sonra
kendisinin AFYOK003 oldgu söledi.Bnde Tmm getir o ninjanı bike ws atalım dedim.sonra o bnm abim adam ol sana rahat vermem dedi :).bnde iyi peki rahat verme dedim.KuLe için şaman açmıştım ve bayan karakterdi.onu yanıma getrmiştim.ona vs dedi bnde bn HolyWarS dedim.Sonra bnm suramın yanına gelrek HolyWarS abla demeye başladı bnde agzımı bozmamak için imp kalesine ışınlandm.olayda bitti.Sonra pazartesi günü okuldan geldigim zman yorgundum ve mmomt2 yi bi açayım dedim 1saatligine.oyuna girdim SatukBugraya vs atalımmı dedim.oda ok dedi.Ona önceden ninjamla saldırmıştım ve görüşüme göre kılıç sawunması çok fazla wardı.Bnde kılıcımı çıkardım ve v sonucu satukbugrayı kestim xD şahit çok.sonra bana vs esnasında silah takman zorun dedi.bnde ne alaka millet ws den önce nasıl takı deiştiriorsa bnde silahı takmadım.xD.Hatta bn Sevgili arkadasım KaRaBuKLe ile ws atarkende bzn silahımı çıkartıyorum ve o herhangi bi şekilde tenezülde bulunmuor.Ztn bu yüzden oyundaki en yakın hissettigim arkadaslarımdan birisi Karabukle xD.neyse konu bu düşüncelerinizi bnle ğaylaşın lütfn.iyi forumlar:)

imla hatalrım var bikaç tane k.b :)

HolyWarS [RNA]Majezik 'in ünlü bir sözü vardır bilirmisin:
-Fazla uğraşmayın, kasmayın kendinizi .)

Küçük bir olayı ün yapacağım diye büyütemessin değilmi? Açtığın diğer konulardan da bu kanıya vardım...
Unutma asalet sessizlikle ölçülür .) Kendini büyütme..

Açtıgım konuların çokluguna deil içine bak...Senin Bu konuşman bana laf sokmaya çalısıp
kndini büyük birisi gibi göstermeyen çalışmandır.Bn burda senle ilgili bir konuya deginmedim
Satuk we Afyonlu003 le deyindim oyuzden bu gibi şeylere bulaşıp 2 internetten buldugun sözle karısma...

Küçük olaylarla kendini pohpohlamaya bak .) Senin internetten aldın dediğin sözleri bu forumda bir çok üstad kullanıyordu.. Sana şunu anlatmaya çalıştım; forumu meşgul edilecek kadar küçümseme.. oyunda şunu kestim bunu kestim dalaveresini yapacaksan ahkamını oyunda kes forum bunlar için çok meşgul .)
HolyWarS senden daha iyi olup çıtını çıkarmayanlar var onu kasdettim .) okey?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri