Cheat Engine Metin2 de Kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XerayyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 961

XerayyX

Level 2
Konular
13
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bu Cheat engine kullanmasını veya metin2 de kullanmasını bilmiyen arkadaşlar için açıkladım.Arkadaşlar direk konuya giriyorum.İlk önce oyunu açıyoruz tüm malzemeleri çıkartıyoruz.Adamın üstünde hiçbir şey kalmasın.sonra cheat engine programını çalıştırıyoruz.Sonra sol üst tarafta yanıp sönen bilgisayar resmine tıklıyoruz.Ordan en alttaki metin.bini seçiyoruz ve ok diyoruz.Sonra orada value type yazan yeri 2bytes yapıyoruz ve oyuna giriyoruz.Silahımız +4 olsun örneğin elinizde +4 örümcek mızrağı var onun valuesi 3034dür.Sonra silahımızı giyiyoruz.Tekrar cheat engine programına dönüyoruz valueyi yazıyoruz örneğin 3034 yazıyoruz sonra da first scan a tıklıyoruz sol tarafta bir sürü rakam çıkacak onları ellemiyoruz oyuna girip silahımızı çıkartıyoruz.Tekrar programıza dönüp scan type var orayı decrased value diyip next scana tıklıyoruz sonra sol tarafta çıkan rakamları tümünü indiriyoruz freeze diyoruz sonra ctrl+a yaparak tüm rakamları seçiyoruz sonra sağ tıklayıp change record var ordan valueyi seçiyoruz sonrada açılan penceredeki rakamları silip örneğin 3039 yazıyoruz ve ok diyoruz oyuna girdiğimizde birde ne görelim elimizde +9 örümcek mızrağı var hemen silahı takıyoruz sonrada zırhı çıkarıp takıyoruz silah gelene kadar silah geldiğinde çıkarıp takmayı bırakın işte bu kadar...
EMEĞE SAYGI HAK ETTİYSEM +rep plsss

hiç bişi anlamadım ama olsun emeğe saygı yinede rep verdim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)