- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,674
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu eğitim, yalnızca yasal ve etik amaçlar için kullanılmalıdır. Burada öğretilen bilgilerin kötüye kullanılması durumunda oluşabilecek sorunların sorumluluğu size aittir.
Merhaba arkadaşlar,
İstek üzerine Cheat Engine'de processi seçemeyenler ve seçse bile tarama yapamayan arkadaşlar için yeni iki tane yöntem paylaşmaya karar verdim.
Bu yöntem sadece MalumAC için değildir fakat onun üzerinde denedim ve çalıştığını doğruladım. Siz diğer anticheatler üzerinde deneyebilirsiniz. Eğer cheat engineyi tespit ediyorsa, modlu bir c.e kullanmanız durumunda sorun çözülecektir. Güvendiğiniz kaynaklardan modlu c.e indirebilirsiniz yada uğraşırım diyorsanız youtube'da cheat engine modlama üzerine güzel videolar var bakabilirsiniz.
1. Adım: Cheat Engine'yi açma
Hile yapan arkadaşlar bunun ne kadar rahatsız edici olduğunu bilir fakat çözmesi sandığınızdan çok daha kolay
İşlem bu kadar, iyi oyunlar
Merhaba arkadaşlar,
İstek üzerine Cheat Engine'de processi seçemeyenler ve seçse bile tarama yapamayan arkadaşlar için yeni iki tane yöntem paylaşmaya karar verdim.
Bu yöntem sadece MalumAC için değildir fakat onun üzerinde denedim ve çalıştığını doğruladım. Siz diğer anticheatler üzerinde deneyebilirsiniz. Eğer cheat engineyi tespit ediyorsa, modlu bir c.e kullanmanız durumunda sorun çözülecektir. Güvendiğiniz kaynaklardan modlu c.e indirebilirsiniz yada uğraşırım diyorsanız youtube'da cheat engine modlama üzerine güzel videolar var bakabilirsiniz.
1. Adım: Cheat Engine'yi açma
- VerdiğimLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.PsTools'ı indirin. Virüs total koymuyorum çünkü microsoftun kendi sitesi.
- İndirdiğiniz zip dosyasının içindeki PsExec.exe'yi C:\Windows\System32 klasörüne atın.
- Cheat Engine klasörünün yolunu kopyalayın. Örneğin: "C:\Program Files\Cheat Engine 7.5\Cheat Engine.exe". Tırnak işaretleri önemli bu noktada.
- Şimdi oyuna giriş yapın.
- CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu komutu girin. PsExec.exe -s -i "C:\Program Files\Cheat Engine 7.5\Cheat Engine.exe"
- Bunu yazdıktan sonra cheat engine açılacaktır. CMD'yi kapatabilirsiniz.
Hile yapan arkadaşlar bunun ne kadar rahatsız edici olduğunu bilir fakat çözmesi sandığınızdan çok daha kolay

- Cheat Engine'yi açtıktan sonra settings'e giriyoruz.
- Scan Settings -> Don't store the temp..... seçeneğini tikleyin.
- Herhangi bir yerde klasör açıp, o klasörü hedef olarak gösterin.
- Ok basarak çıkabilirsiniz.
İşlem bu kadar, iyi oyunlar

- Konular
- 1
- Online süresi
- 17h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 356
- DevLira
- 0
yararlı konu paylaştığınız için teşekkürler <3 CInstanceBase bulmayı da bekliyorum. iyi forumlar
- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,674
- DevLira
- 0
Rica ederim. Müsait olduğumda onunla alakalı da bir konu açacağımyararlı konu paylaştığınız için teşekkürler <3 CInstanceBase bulmayı da bekliyorum. iyi forumlar

- Konular
- 8
- Online süresi
- 9d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 2,468
- DevLira
- 0
Oy oy görmek istediğimiz hareketler 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)