noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Kontrol Ediliyor MalumAC Cheat Engine ve Bellek taraması bypass

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tytyty1

Level 4
TM Üye
Konular
20
Çözüm
1
Online süresi
3mo 11d
Reaksiyon Skoru
237
Altın Konu
6
Başarım Puanı
98
MmoLira
4,674
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu eğitim, yalnızca yasal ve etik amaçlar için kullanılmalıdır. Burada öğretilen bilgilerin kötüye kullanılması durumunda oluşabilecek sorunların sorumluluğu size aittir.

Merhaba arkadaşlar,

İstek üzerine Cheat Engine'de processi seçemeyenler ve seçse bile tarama yapamayan arkadaşlar için yeni iki tane yöntem paylaşmaya karar verdim.
Bu yöntem sadece MalumAC için değildir fakat onun üzerinde denedim ve çalıştığını doğruladım. Siz diğer anticheatler üzerinde deneyebilirsiniz. Eğer cheat engineyi tespit ediyorsa, modlu bir c.e kullanmanız durumunda sorun çözülecektir. Güvendiğiniz kaynaklardan modlu c.e indirebilirsiniz yada uğraşırım diyorsanız youtube'da cheat engine modlama üzerine güzel videolar var bakabilirsiniz.

1. Adım: Cheat Engine'yi açma
  • Verdiğim PsTools'ı indirin. Virüs total koymuyorum çünkü microsoftun kendi sitesi.​
  • İndirdiğiniz zip dosyasının içindeki PsExec.exe'yi C:\Windows\System32 klasörüne atın.​
  • Cheat Engine klasörünün yolunu kopyalayın. Örneğin: "C:\Program Files\Cheat Engine 7.5\Cheat Engine.exe". Tırnak işaretleri önemli bu noktada.​
  • Şimdi oyuna giriş yapın.​
  • CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve şu komutu girin. PsExec.exe -s -i "C:\Program Files\Cheat Engine 7.5\Cheat Engine.exe"​
  • Bunu yazdıktan sonra cheat engine açılacaktır. CMD'yi kapatabilirsiniz.​
2. Adım: Bellek Taramasını atlatma

Hile yapan arkadaşlar bunun ne kadar rahatsız edici olduğunu bilir fakat çözmesi sandığınızdan çok daha kolay :)
  • Cheat Engine'yi açtıktan sonra settings'e giriyoruz.
  • Scan Settings -> Don't store the temp..... seçeneğini tikleyin.
  • Herhangi bir yerde klasör açıp, o klasörü hedef olarak gösterin.
  • Ok basarak çıkabilirsiniz.

İşlem bu kadar, iyi oyunlar :)

yararlı konu paylaştığınız için teşekkürler <3 CInstanceBase bulmayı da bekliyorum. iyi forumlar

yararlı konu paylaştığınız için teşekkürler <3 CInstanceBase bulmayı da bekliyorum. iyi forumlar
Rica ederim. Müsait olduğumda onunla alakalı da bir konu açacağım :)

Oy oy görmek istediğimiz hareketler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri