Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

RunikAC Cheat Engine ve Log Bypass

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tytyty1

Level 4
TM Üye
Konular
20
Online süresi
3ay 11g
Reaksiyon Skoru
237
Altın Konu
6
Başarım Puanı
98
TM Yaşı
6 Yıl 9 Ay 26 Gün
MmoLira
4,674
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Bu eğitim, yalnızca yasal ve etik amaçlar için kullanılmalıdır. Burada öğretilen bilgilerin kötüye kullanılması durumunda oluşabilecek sorunların sorumluluğu size aittir.

Merhaba arkadaşlar,

Runik anticheat olan serverlarda cheat engine açamayanlar için basit bir yol paylaşacağım. Bu yöntem sadece cheat engine açmaya yaramıyor, anticheatin bir çok özelliğini sınırlayacaktır. Ayrıca runik loglama sistemini bypass edeceğiz, yani hileyi yakalasa bile bununla ilgili bir veri gönderemeyecek.

Öncelikle linkten Sandboxie-Classic adlı programı indiriyoruz. (Mimarinize uygun olanı seçin.)
Programı next next diyerek kurabilirsiniz.
Oyun exe'sine sağ tıklayıp korumalı alanda çalıştıra tıklıyoruz.

1699364287674.png

Oyunu başlattıktan sonra cheat engineyi açabilirsiniz.
(Bu yöntem bir çok runik serverında denenmiştir fakat istisnalar olabilir.)

Loglamayı bypasslamak için value type string olarak ayarlıyoruz ve "runikac.com" yazıyoruz.
Writable checkbox'ına tıklayarak bu hale getiriyoruz.
Arattıktan sonra önümüze 4 adet static adres çıkıyor.

1699364885382.png

Adresleri alta aldıktan sonra hepsini seçip sağ tıklıyoruz change record -> value değerini herhangi bir şey ile değiştiriyoruz örnek olarak ben test yazdım.

1699364896952.png

İşlem bu kadar, bu noktadan sonra bilginize ve hayal gücünüze bağlı olarak her şeyi yapabilirsiniz :)
(Eğer yeterli bilginiz yoksa açmış olduğum diğer iki konuya ve sabitteki konulara bakmanızı tavsiye ederim.)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

azıcık içine baksanız sitenin paravan düştüğünü aslında ana log sitesinin net.... tarzında olduğunu bilsen minnacık kapasitenizle " Özellik Devre Dışı Bırakan Cheat Engine" programını açıp anticheatın game bağlantısının farkında bile olmadan ... Cheat engine açmak bypass oldu yazık kafanıza
Önce hakaret etmeden konuş, bypass paylaştım diye düşmanın olmuyorum. Baştan sona satır satır incelememe gerek yok varsa gerek gördüğüm bir şey kapatırım. Yazdığın kodu unutmuşsun sanırım arada bir bak, konudakileri yaparsan süper über banında kalkıyor :D
olmaz olaydı şu cheat engineye koyduğum engelde bari bypass yazmasaydınız .d

olmaz olaydı şu cheat engineye koyduğum engelde bari bypass yazmasaydınız .d
Dostum her bypass konusunun altında boş savunma yapmak zorunda değilsin.

"Bu yöntem sadece cheat engine açmaya yaramıyor, anticheatin bir çok özelliğini sınırlayacaktır."
"Ayrıca runik loglama sistemini bypass edeceğiz, yani hileyi yakalasa bile bununla ilgili bir veri gönderemeyecek."

azıcık içine baksanız sitenin paravan düştüğünü aslında ana log sitesinin net.... tarzında olduğunu bilsen minnacık kapasitenizle " Özellik Devre Dışı Bırakan Cheat Engine" programını açıp anticheatın game bağlantısının farkında bile olmadan ... Cheat engine açmak bypass oldu yazık kafanıza

Önce hakaret etmeden konuş, bypass paylaştım diye düşmanın olmuyorum. Baştan sona satır satır incelememe gerek yok varsa gerek gördüğüm bir şey kapatırım. Yazdığın kodu unutmuşsun sanırım arada bir bak, konudakileri yaparsan süper über banında kalkıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri