mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Sx.Yt2Sf [Çok Geniş Anlatim!]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoanqeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oynayacak oyun yok oyun yok dionuz konuya bakmıonuz moderatorler sabıt pls !

İndex :

Shop :

Şifre Değişme :

Şifreyi Unuttum (Bu Bölüm Hakkında Bilinmeyenler Var çoğu kişi bilmior bu bolume girip id karakter ve gizli soru cevabınızı yazdiginizda chariniz şifresi 888888 oluyor ve guvenliginiz acisindan hemen deişmeniz tavsiye edilir ayrica depo şifrenizde 888 oluyor önemli bi site) :

üyeLiq :

Son Olarak Download :

Türkçe Launcher :

Geliyoruz Anlatimlara!

İndex Tanitim :

ŞİFRE DEĞİŞTİRME :

Şifremi Unuttum :

Kurulum :
Metin 2 yi Setubundan Sıfırdan Kurun Sonra hiç bişey yapmayin patch kurmayın ekledigim dosyayi indirin ve direk içine atin tiklayin ve girin gerisini bilirsiniz ekran boyutunu ayarlamak içinse Metin2 yi kurdugunuz yerdeki config.exe ye tiklayin ordan ayarlayin.

Oyunun Özellikleri :

Markette ;
Zen : 1 3 5 şeklinde 0 yang ama 3 5 ler bi halta yaramior en iisi 1 lerden almak

Efsun : 1 3 5 şeklinde 0 yang ama 3 5 ler bi halta yaramior en iisi 1 lerden almak

Ruhtasi : 1 3 5 şeklinde 0 yang ama 3 5 ler bi halta yaramior en iisi 1 lerden almak

Shop ;

Oyuna başlar başlamaz 1.000.000 ep iniz var gonlunuzce harcayin.
(Unutmadan Söliyeyim Shopdan kodla almak için şunun sonuna ekleyin kodu (Bu kismi Deiştirceksiniz)
Kodlari Nerden Bulcaz Derseniz Burdan Code Pro v2.0 i indirebilirsiniz

Kasma ;

Yt2sf Aynisi 3 kopek %30 ex

Lag! ;

Kesinlikle ve Kesinlikle 0! Oyunda Kimse Yok.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri