Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

2009 model teknolojİ yİne astaŞ tan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Meggeyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 650

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2009 MODEL TEKNOLOJİ YİNE ASTAŞ` TAN…

İNA OTOMATİK ASKILI SİSTEMLERİ“ İLE
YÜKSEK PERFORMANS, TEKNOLOJİ VE VERİMLİLİK
SİZLERİ BEKLİYOR…

buyuk_astasjuli09.jpg

ASTAŞ güvencesi ile Türk Hazır Giyim ve Konfeksiyon sektörünün hizmetine sunulan

İNA OTOMATİK ASKILI SİSTEMLERİ,

Üretim performansınızı % 30` e varan oranda arttırarak

Birçok avantajı beraberinde getiriyor.

Dünyanın en büyük hazır giyim makineleri satış ve pazarlama organizasyonu olan ASTAŞ, hazır giyim üreticilerine İNA OTOMATİK ASKILI SİSTEMLERİ` ni getirerek bir ilki daha gerçekleştirdi.

astasjuki091.jpg

Türkiye Distribütörlüğü ASTAŞ tarafından yürütülen İNA OTOMATİK ASKILI SİSTEMLERİ; işçilikten ve zamandan tasarruf, bilgisayardan anlık üretim rapor alabilme imkanı ve işin her adımda izlenmesi, toplam kalitenin gelişmesi, etkin organizasyon ve yönetim ile hazır giyim üreticilerine sorunsuz bir çalışma ortamı sağlıyor.

İNA OTOMATİK ASKILI SİSTEMLERİ` nin özelliklerini ve faydalarını aşağıdaki şekilde sıralamak mümkündür:

- Piyasadaki en ileri teknoloji otomasyonuna sahip olan İNA OTOMATİK ASKILI SİSTEMİ, üretimde % 30 oranında artış sağlar, yönetimin iş üstündeki kontrolünü arttırır, ürün kalitesini geliştirir ve yatırım geri dönüşümünü hızlandırır.

astasjuki092.jpg

- Sistem, bant ortasında herhangi bir sütün olmaması ve daha geniş bir görüş alanı yaratmasıyla üretim alanındaki kontrol ve denetimi daha kolay bir hale getirir.

- Sistemde acil durum düğmesi, her yeri kapatılmış zincir sistemi, hassas pnömatik algılayıcı, hızı ayarlanabilir DC tipi ana motor ve tam güvenlikli kablo sistemi vardır.

- Sistemin özellikleri arasında kullanımının çok kolay ve güncel olması da yer almaktadır. Sistem tamamen paslanmaz çelik gövdeden oluşmuştur. Fazladan dengeleyici hava ile durdurucu silindir zincir istasyonu ile güvenilir bir yapıdadır.

astasjuki094.jpg

- Sistem yazılımı çok gelişmiştir. Sistemden önce kalite programı, kalite için rastgele seçme opsiyonu, değişiklik yapılabilen takip sistemi, model dengeleme, üretim özeti, ücret üretim mizanı, masraf değişim özet raporu istenebilir.

astasjuki093.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri