Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Puhahahah
Dün yamuk yapan bugün alacağini alir. Noldu dün msnde afk idin ? 
Dün yamuk yapan bugün alacağini alir. Noldu dün msnde afk idin ? 
Beyler benden size tavsiye. Bu ite inanmayin. Carinin banlanmasi iyi olmus. Kardesim ayagina benim editleri yuruttu. Butun carlarinin Adlari, SheriNinJa(Banned
), xMuradcanx(devami vardi tam adini bilmiorm) turu savasci, ve son olarak NewToo turu sura. Ha bu arada o editleri müsait biyerine sok ok? Haram olsun it herif. Bide soydu utanmadanda 3 günlük ban attiriyor metinde. Ban yemem sorun degil artik tamamen biraktim. Herseyini ortaya dokcem olum bu oyunda sana rahat yok artik lan. Msni rock_aykut@... Bu adama Güvenmeyin ... Not : bu konusmam ardindan forumda ban yesem umrumda olmaz ama insanlar bilgilensin istiyorum. İyi gunler
), xMuradcanx(devami vardi tam adini bilmiorm) turu savasci, ve son olarak NewToo turu sura. Ha bu arada o editleri müsait biyerine sok ok? Haram olsun it herif. Bide soydu utanmadanda 3 günlük ban attiriyor metinde. Ban yemem sorun degil artik tamamen biraktim. Herseyini ortaya dokcem olum bu oyunda sana rahat yok artik lan. Msni rock_aykut@... Bu adama Güvenmeyin ... Not : bu konusmam ardindan forumda ban yesem umrumda olmaz ama insanlar bilgilensin istiyorum. İyi gunlerBeyler benden size tavsiye. Bu ite inanmayin. Carinin banlanmasi iyi olmus. Ha bu arada o editleri müsait biyerine sok ok? Haram olsun it herif. Ban yemem sorun degil artik tamamen biraktim. Not : bu konusmam ardindan forumda ban yesem umrumda olmaz ama insanlar bilgilensin istiyorum. İyi gunler

ŞİKAYET EDİLDİN....

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)