HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kardeş banada yaparmısın logo siteme ana sayfaya koyacam WindBLowMt2 diye örnek olarak
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bakabilirsin sitemin teması onun gibi aynı resimde sorun war sadece bir el atarsan sevinirim.H.o bende birsey istiyim gari xD
Ne istersin:CSS için spray
Resmin boyutu:460x420
Yazi tipi ve Ne yazilacağı: Yazı tipi :Yazı tipi çok bilmiyiorum
Ne yazılacağı : UnreaL & KilleR
Yazilarda istediğiniz renkler:Sen blending optionstan outer glow mlow biseler yap
Arkaplan rengi :transparan istiyorum
Resim Linki :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Css İçin Spray ?
kardeş banada yaparmısın logo siteme ana sayfaya koyacam WindBLowMt2 diye örnek olarakLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bakabilirsin sitemin teması onun gibi aynı resimde sorun war sadece bir el atarsan sevinirim.
URL :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Formu Doldurarak İstek Yapmadığın İçin Değişiklik İsteme Hakkın Yok.
Ne istersin:Avatar lazım
Resmin boyutu: avtar boyutu olacak kadar en fazla
Yazi tipi ve Ne yazilacağıarkPhantom altında delgado Yazı tipi : Böle yan el yazısı türü
Ne yazılacağı : yazdım
Yazilarda istediğiniz renkler:Turkuaz ağırlıklı .. Texture olursa sevinirim hani küçük küçük nokta varya
Arkaplan rengi : arka plan texture nokta nokta olan
Resim Linki : Resim Yok Arka Plana Texture uygulucan ordan ismimi yazcan okadar resimsiz
Resmin boyutu: avtar boyutu olacak kadar en fazla
Yazi tipi ve Ne yazilacağıarkPhantom altında delgado Yazı tipi : Böle yan el yazısı türü
Ne yazılacağı : yazdım
Yazilarda istediğiniz renkler:Turkuaz ağırlıklı .. Texture olursa sevinirim hani küçük küçük nokta varya
Arkaplan rengi : arka plan texture nokta nokta olan
Resim Linki : Resim Yok Arka Plana Texture uygulucan ordan ismimi yazcan okadar resimsiz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)