Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Joseph Ryan Design

JosephRyan

Level 7
TM Üye
Konular
311
Online süresi
63548s
Reaksiyon Skoru
683
Altın Konu
0
Başarım Puanı
212
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 2 Gün
MmoLira
128
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

0wokF.png

Her türlü avatar,imza,logo,gif,banner,userbar aklınıza gelen her şey yapılır.

i2dXa.png

Ne istiyorsun ? :
Resim boyutu:
Ne yazılacağı:
Resim( Kesinlikle Verilmelidir ):
Ekstra :

9758v.png

ar-open.png
JosephRyan ♦ ( Kurucu ) * Master Designer *

ar-open.png
RenNy38 ♦ ( Tecrübeli Grafiker )

ar-open.png
ahmet63100 ♦ ( Tecrübeli Grafiker )

ar-open.png
Extractor ♦ ( Çaylak Grafiker )

ar-open.png
JosephRainy ♦ ( Çaylak Grafiker )

ar-open.png
i23ii ♦ ( Çaylak Grafiker )

ar-open.png
yasino21 ♦ ( Çaylak Grafiker )

ar-open.png
TheBestKing ♦ ( Çaylak Grafiker )

Grafiker alımı vardır. Grafik konusunda az da olsa tecrübesi olan ve bize katılmak isteyen varsa JosephRyan'a yani bana örnek bir tasarımını ekleyerek başvuru yapabilir. Çalışmayan grafikerler bahane aranmadan gruptan atılır.

5higY.png

♦ Yapılan her isteğin bir köşesine grubun ikonu eklenecektir. İkon ekleme vs. gibi isteklerde bulunmayın. Hangi resme ekleyip , hangi resme eklemeyeceğimizi biliyoruz.
♦ Resim linki verilmeyen istekler direk iptal olur.
♦ Aynı isteği peşpeşe yapmayın. Bütün isteklerle tek tek ilgilenmeye çalışacağız.
♦ İsteğiniz yapılma süresi belli olmaz , isteği yaptığınız andan kısa bi süre sonra almayı beklemeyin , o an ilgilenebilecek grafikerlere bağlı bir durumdur bu. Kişisel olarak konuşursam ; Okul , sınavlar vs. nedeniyle ben fazla ilgilenemem ama fırsat buldukça isteklerinizinle uğraşırım.
♦ Grupta özel istek atma yoktur , örneğin ; " JosephRyan'ın yapmasını istiyorum , JosephRyan yapsın " vs. gibi. O anda kim müsaitse yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalışır zaten.

Grafikerler İçin ;

♦ Yaptığınız çalışmalarda grup ikonunu kullanınız.
♦ Düzgün istek yapmayan , formu doldurmayan üyelerin isteklerini yapmayın.
♦ " Design joseph " vs gibi yazmayın , sadece grup ikonunu ekleyin..
♦ Forum rankları yapımı bölüm kuralları değişikliği sebebiyle yasaklandı. Dikkate alın..

gFSSJ.png

Joseph Ryan Design Ikonu ♦

İkon konusunda yeniliklere açığım. Eğer grup adına kayda değer bir ikon çalışmanız varsa özel mesajla bildirebilirsiniz. Kullanılabilecek nitelikteyse kullanılabilir , kullanılamayacak nitelikte fakat yine de tasarım olarak güzel ise adınız ile beraber indeximizde bulunur.

İsteğinizi yapan grafikere +Rep vermeyi unutmayınız. :l02:

80P71.jpg

Grubu kurmamdaki tek amaç az da olsa grafik - tasarımla uğraşan kişilerin kendini geliştirmesidir. Yoksa zaten bu forumda uzun zaman geçirmiş biri olarak +Rep veya rütbenin ne kadar önemsiz şeyler olduğunu biliyorum. Önemli şeyler ; birilerinin bu forumda sağlam arkadaşlıklar kurması ve yetenekli olduğu konularda kendini geliştirmesidir.

8d952c39.png

Ufuk Demir
Joseph Ryan Design ©

♦​

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Resim boyutu:Avatar boyutunun biraz büyüğü olsun avatara konsun ama!
Ne yazılacağı:Alpayx6767bİDE alt taki köşelerden birine Turkmmo
Yazıda istediğiniz renkler:Öğeyi görmek için üye olmalısınız.aynıı renkte olsun alpayx6767 ile
Resim( Kesinlikle Verilmelidir ): Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Bunda ki yazıları sil Alpayx6767 ile alt köşerlerden birine Turkmmo yaz resimdeki alpayx6767 yazısıyla renkleri ve fontu aynı alsun alpayx6767 yazısının arkasında resimdeki gibi kan olsun huh :D sen yaparsın hadi kaçtane adama verdim yapamadılar bu arada H.O

Eyvallah.

Yapabilirim ama ordaki yazıları silip senin adını yazmam emeğe saygısızlık olur. O yüzden yapmıyorum..
Ya zaten resim bana ayit ordaki yazıları başka desingci ye yaptırdım yanlış yaptı bensana font u bide rekleri aynı olsun diye onu verdim al orjinalli:Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Yapıyon dimi??

Nerden bulcam lan ben o fontu. :D

Eyvallah kardeşim. ♥ :D

Resim boyutu: 500 x 200
Ne yazılacağı:GalataSaray
Yazıda istediğiniz renkler: Sarı Kırmızı (Açık renk olmasın mümkünse)
Resim( Kesinlikle Verilmelidir ): Öğeyi görmek için üye olmalısınız. soldaki aslanı kesip sağ üstte yazan GalataSaray yazısına bakacak şeklinde olucak. Arka planda siyah olucak, kırmızı brushlu birseyler yaparsan sevinirim.

Ve Grubun hayırlı olsun :)

Eyvallah kardeşim.

Buyur isteğin ;

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.​

Co[R]by K1LL3R;5043497' Alıntı:
Hayırlı oLsun, başarılarının Devamını Dilerim.

Eyvallah kardeşim. :)
Yazıda istediğiniz renkler:Öğeyi görmek için üye olmalısınız.aynıı renkte olsun alpayx6767 ile
Resim( Kesinlikle Verilmelidir ): Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Bunda ki yazıları sil Alpayx6767 ile alt köşerlerden birine Turkmmo yaz resimdeki alpayx6767 yazısıyla renkleri ve fontu aynı alsun alpayx6767 yazısının arkasında resimdeki gibi kan olsun huh :D sen yaparsın hadi kaçtane adama verdim yapamadılar bu arada H.O
Yazıda istediğiniz renkler: aynıı renkte olsun alpayx6767 ile
Resim( Kesinlikle Verilmelidir ): Bunda ki yazıları sil Alpayx6767 ile alt köşerlerden birine Turkmmo yaz resimdeki alpayx6767 yazısıyla renkleri ve fontu aynı alsun alpayx6767 yazısının arkasında resimdeki gibi kan olsun huh :D sen yaparsın hadi kaçtane adama verdim yapamadılar bu arada H.O

Yazıda istediğiniz renkler: aynıı renkte olsun alpayx6767 ile
Resim( Kesinlikle Verilmelidir ): Bunda ki yazıları sil Alpayx6767 ile alt köşerlerden birine Turkmmo yaz resimdeki alpayx6767 yazısıyla renkleri ve fontu aynı alsun alpayx6767 yazısının arkasında resimdeki gibi kan olsun huh :D sen yaparsın hadi kaçtane adama verdim yapamadılar bu arada H.O

Eyvallah.

Yapabilirim ama ordaki yazıları silip senin adını yazmam emeğe saygısızlık olur. O yüzden yapmıyorum..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri