- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
laget böle olurmu benim bildigim söle simdi gidiyorum +bascagımız itemi alıp demirciye basıyoruz sonra tamam deyin orda sorar devam mı hayır mı sizde onu 3 kere yapın 3 nüde hayıra basın sonra gine yapın bu sefer basın + basar reppp deneyin islerse rep ++
- Konular
- 170
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
beyler bi tanede benden:önce itemi koyun demirciye sonra tamam deyin evet hayır gelince bişeye tıklamayın sonra adamınızı iyicene demircinin dibine haraket ettirin ve balık tutar gibi 3 saniye sayın sonra evete basın.(amaa demirciye yakınlasırken basmayın ve demirciye yakınlastıktan hemen sonra 3 saniye sayın) + rep beklerim artık
- Konular
- 117
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hı olmuyo bnim +8 kdpem bom dedi
- Konular
- 117
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
adaım muhammed bu serefsiz erife güven meyin aa sakın +9aa kdp basmak için +2kdpe basarkem 100% yanıyo
walla
bilader bu serefsizilkt,r halka ihanettir bu eferifi sikmek lasım bana oy weren ler 1 yazsın +rep de istio utan madan bide sefrefsiz ya iste
walla
bilader bu serefsizilkt,r halka ihanettir bu eferifi sikmek lasım bana oy weren ler 1 yazsın +rep de istio utan madan bide sefrefsiz ya iste
- Konular
- 117
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bana güvenin sindi + basarken ilk +basacagın itemi yere at hemen al sonrrada +basar gibi yap
hayıra tıkla sonra gine + basar gibi yap hayıra tıkla +basar gibi yaparken birden bi bas sonra görür sün bak faydalarını +rep +mep istemez denemeniz beni mutlu eder!!! (L)
hayıra tıkla sonra gine + basar gibi yap hayıra tıkla +basar gibi yaparken birden bi bas sonra görür sün bak faydalarını +rep +mep istemez denemeniz beni mutlu eder!!! (L)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)