InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

+Basma Hilesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kankaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

laget böle olurmu benim bildigim söle simdi gidiyorum +bascagımız itemi alıp demirciye basıyoruz sonra tamam deyin orda sorar devam mı hayır mı sizde onu 3 kere yapın 3 nüde hayıra basın sonra gine yapın bu sefer basın + basar reppp deneyin islerse rep ++

beyler bi tanede benden:önce itemi koyun demirciye sonra tamam deyin evet hayır gelince bişeye tıklamayın sonra adamınızı iyicene demircinin dibine haraket ettirin ve balık tutar gibi 3 saniye sayın sonra evete basın.(amaa demirciye yakınlasırken basmayın ve demirciye yakınlastıktan hemen sonra 3 saniye sayın) + rep beklerim artık

hı olmuyo bnim +8 kdpem bom dedi

adaım muhammed bu serefsiz erife güven meyin aa sakın +9aa kdp basmak için +2kdpe basarkem 100% yanıyo
walla
bilader bu serefsizilkt,r halka ihanettir bu eferifi sikmek lasım bana oy weren ler 1 yazsın +rep de istio utan madan bide sefrefsiz ya iste

bana güvenin sindi + basarken ilk +basacagın itemi yere at hemen al sonrrada +basar gibi yap
hayıra tıkla sonra gine + basar gibi yap hayıra tıkla +basar gibi yaparken birden bi bas sonra görür sün bak faydalarını +rep +mep istemez denemeniz beni mutlu eder!!! (L)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri