- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kardeşim inan bende Allah korkusu var. Ancak gayet açık arkadaşım sana vuramamış artık inkar etme ben sanal ne yeminler ne sözler ne küfürler duydum aklımın alamıcağı laflar işittim. Sanalda demesi kolay ! Bnmde başıma gelseydi pk modda değildim falan demesi çok kolay ! Tekrar incelensin biliyorum canın acıdığını edit itemlerinin gitmesini benimde olsaydı edit itemim inan benimde canım acırdı. Yine hata sende o kadar editin varmış neden pk moddasın ? Ve yorumlara bak sahte ss fln demişler en iyi shopcu arkadaşıma söyledim böle bi ss yapılır mı diye saçmalama fln dediler bence saçmalayalım artık bu konuya post kasmak istemiyorum madem ki arkadaşımız tekrar ss nin incelenmesini istior ben ve arkadaşım kendimizden eminiz istediğiniz kadar ss ye bakabilirsiniz. Lütfen tekrar inceleyen fotoyu sayın yöneticiler artıkda beni konuşturmayın gerçekten kalbinizi kırarım. İnsan gibi oyunumuzu oynuorz kalp kırmak değil bir arada kalmak istiorz ama siz işimi zorlaştırıosunuz. Hadi kolay gelsin artık bu konuya bakmam incelemem oyundada ne dicekseniz ne laf atıcaksanız atın merkür BETAMIX ne zaman isterseniz pm atabilirsiniz msn adresim : ahmetfatt@hotmail.com ekleyin görüşelim lütfen insan olanlar eklesin![]()
Ne demek photoshop da yapıldıgını ıdda etmedım zaten ben oyun ıcınde baska bır oyuncuyu aracı kullanarak bır duzenbazlık var dedım.
bana tklanmadan skıll kullanmayı denemıs v.s bu sekılde bahsettım.
sen nerden cıkarıyorsun photoshop dan duzenlenmıs dedıgımı ?
[[[Ayrıca photoshopu 5-6 senedır kullanırım ben.]]]
[[[ıstedıgın resmı ıstedıgın sekılde sokabılırım...]]]
fakat konumuz bu degıl...
- Konular
- 84
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 26 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
Benimde banımda yanlışlık olduğuna eminim ve Kanıt getirdim.Benim Yapmadığıma Dair ama verdiğim kanıtı her yolla gösterdim ama cvp alamadım yani neden anlamadım?
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tamam sus yazma adam sana skill denemiş saldıramam yazısı çıkmış neyi uzatıosn ?
- Konular
- 4,776
- Reaksiyon Skoru
- 914
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 310
- MmoLira
- -51
- DevLira
- 0
Adam Düz Atak Yapmamıski.Sadece Ss çEKMİş.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)