- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Tıkladıgın oyuncu uzerındekı kırmızı halka kalın olur hedef oldugu bellı olur.
Bu kadar adılık duzenbazlık yaptın dolaplar duzenledın sonunda bırde basarılı oldun ya..
ne dıyımkı adalet bumu yetkılıler,admınler.....
Tekrar tekrar soyluyorum rıca edıyorum lutfen ss ıncelensın.
Imkan varsa eger oyuna gırıp bır oyuncu uzerınde pvp acarak deneyınız. ( bır baska oyuncuya tıklayın.. ornegın 1 lwl bır pazar hesabına, sonrasında mouseı vurmak ıstedıgınız oyuncu uzerınde tutun tıklamadan bakalım ne yazacak )
{ tıkladıgınız pazar charı ustunde daha belırgın bır kırmızı halka olacaktır, mouse ı ustunde tuttugunuz karakterde ıse daha seffaf ınce br kırmızı halka olur. deneyıp gorebılırsınız.. benım karakterımın ustundekıgıbı!... }
Artık laf dalasına gırmek, laf anlatmaya calısmak ıstemıyrum.. ss ıncelensın denensın soyledıklerım. arkadasın yaptıgı duzenbazlık meydana cıkacaktır...
Bu kadar adılık duzenbazlık yaptın dolaplar duzenledın sonunda bırde basarılı oldun ya..
ne dıyımkı adalet bumu yetkılıler,admınler.....
Tekrar tekrar soyluyorum rıca edıyorum lutfen ss ıncelensın.
Imkan varsa eger oyuna gırıp bır oyuncu uzerınde pvp acarak deneyınız. ( bır baska oyuncuya tıklayın.. ornegın 1 lwl bır pazar hesabına, sonrasında mouseı vurmak ıstedıgınız oyuncu uzerınde tutun tıklamadan bakalım ne yazacak )
{ tıkladıgınız pazar charı ustunde daha belırgın bır kırmızı halka olacaktır, mouse ı ustunde tuttugunuz karakterde ıse daha seffaf ınce br kırmızı halka olur. deneyıp gorebılırsınız.. benım karakterımın ustundekıgıbı!... }
Artık laf dalasına gırmek, laf anlatmaya calısmak ıstemıyrum.. ss ıncelensın denensın soyledıklerım. arkadasın yaptıgı duzenbazlık meydana cıkacaktır...
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1- 1 lv chara zaten vuramazsin.
2- seni tanımıyorum bile duzenbazlıkmık dolabcılıkmış bunlarla işim olmaz.
3- sağ tık sol tık veya ustune getirme. 3 ün dede sana her şekilde vurmam lazım serbest
çekdigim zaman.
2- seni tanımıyorum bile duzenbazlıkmık dolabcılıkmış bunlarla işim olmaz.
3- sağ tık sol tık veya ustune getirme. 3 ün dede sana her şekilde vurmam lazım serbest
çekdigim zaman.
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hiçbir alakası yok arkadaşım admin'in de dediği gibi zaten serbest modta gelmiş sana vuramamış daha tartışmaya gerek yok bence.
- Konular
- 3,088
- Online süresi
- 3d 16m
- Reaksiyon Skoru
- 5,352
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 428
- MmoLira
- -488
- DevLira
- 0
bu ss de herşey acık?
senin etrafında kırmızı halka var bu sana vurdugunun göstergesidir.
oyun secenekleri bölümünde serbest açık?
güvenli bölgede deilsn?
adam sana parmak veya büyü cözme gibi pasif skillerden vurmayı denemiş saldıramam yazısı cıkmıs?
daha ne kadar kanıt lazım anlamadım
senin etrafında kırmızı halka var bu sana vurdugunun göstergesidir.
oyun secenekleri bölümünde serbest açık?
güvenli bölgede deilsn?
adam sana parmak veya büyü cözme gibi pasif skillerden vurmayı denemiş saldıramam yazısı cıkmıs?
daha ne kadar kanıt lazım anlamadım
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim inan bende Allah korkusu var. Ancak gayet açık arkadaşım sana vuramamış artık inkar etme ben sanal ne yeminler ne sözler ne küfürler duydum aklımın alamıcağı laflar işittim. Sanalda demesi kolay ! Bnmde başıma gelseydi pk modda değildim falan demesi çok kolay ! Tekrar incelensin biliyorum canın acıdığını edit itemlerinin gitmesini benimde olsaydı edit itemim inan benimde canım acırdı. Yine hata sende o kadar editin varmış neden pk moddasın ? Ve yorumlara bak sahte ss fln demişler en iyi shopcu arkadaşıma söyledim böle bi ss yapılır mı diye saçmalama fln dediler bence saçmalayalım artık bu konuya post kasmak istemiyorum madem ki arkadaşımız tekrar ss nin incelenmesini istior ben ve arkadaşım kendimizden eminiz istediğiniz kadar ss ye bakabilirsiniz. Lütfen tekrar inceleyen fotoyu sayın yöneticiler artıkda beni konuşturmayın gerçekten kalbinizi kırarım. İnsan gibi oyunumuzu oynuorz kalp kırmak değil bir arada kalmak istiorz ama siz işimi zorlaştırıosunuz. Hadi kolay gelsin artık bu konuya bakmam incelemem oyundada ne dicekseniz ne laf atıcaksanız atın merkür BETAMIX ne zaman isterseniz pm atabilirsiniz msn adresim : ahmetfatt@hotmail.com ekleyin görüşelim lütfen insan olanlar eklesin 

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)