Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Googleye izmir server yazınca JetVDS adı cıkıyor.
Belliki şirketimizin adı üzerinden Emek hırsızlığı yapan 2-3 tane çapulcu işlerimizi kötüye sokmaya çalışıyor.
Ben yazayım dedim. Yorum sizin.
Belliki şirketimizin adı üzerinden Emek hırsızlığı yapan 2-3 tane çapulcu işlerimizi kötüye sokmaya çalışıyor.
Ben yazayım dedim. Yorum sizin.
hey Allah'ım ya sevineceğine şikayet ediyorsun çocuğum sizi orda nerenizi çalmışım?
Bir mt2 panel vardı alttaki yerde jetvds yazıyordu ben sadece url yi izmirserver olarak değiştirdim google de her gördüğünü etiketliyor zaten suç bendemi yani
Bir mt2 panel vardı alttaki yerde jetvds yazıyordu ben sadece url yi izmirserver olarak değiştirdim google de her gördüğünü etiketliyor zaten suç bendemi yani
kimse kimsenin çocugu değildir yazdıklarında efendilik göster ayrca bir mt2 panelinin imzasını değiştirmekle googlede başlığı JetVDS alt url ise izmirserverin adresi olmaz bu yaptığınız emek hırsızlığından da ötedir yani daha konuşma uslubunda bozukluk olan biri nasıl bu işleri yapar onada aklım almıyor
Bunun neresine sevineceğiz? bu gün biri msn ye ekliyor beni ve yazdığı cümle şu "benim arkadaşım izmirserver den vds almış dolandırmışlar onu ve googlede izmirserver yazıp aradığımızda sizin isminiz çıkıyor" dedi resmen gelip bizi suçladı şimdi bu adamın bilgisi yok buna anlattımda boş oldu anlamadı inanmadı bunu nasıl kanıtlicaksınız siz peki ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)