Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
cok bagımlılık yapıyor 3 senedir oynuyorum.
Evet gercekten bagimlilik yapiyor. Hatta bazen güzel esyaya + basarken yanınca ağlar gibi oldugumu ve sinirim gecsin diye kardesimi dövdügümü hatirliyorum
...
...Metin2'NiN Zaraları....
1 - Her gün 4 saat ve üzeri kalındığında %20 göz kanseri olma oranı .
2 - Her gün oynandığında % 90 tiryaki olma şansı .
3 - Her gün 2 saat ve üzeri oynandığında psikolojik gerileme .
4 - 2 , 3 ay kadar oynandığında geçici unutkanlık .
5 - 5 ay kadar oynandığında kalıcı unutkanlık .
6 - Derslerden ihmal . Tabi sonucunda notlarda düşer .
7 - Çevredeki insanlardan kopma , uzaklaşma .
8 - Okuldayken okuldan kaçıp internet kafeye gitme sonucundada dayak benim gibi
9 - Okulda bile sadece metin 2 yi düşününce dersleri dinleyemiyoruz ve konsantre olamıyoruz .
ŞUNU KESİNLİK LE BİLİYORUM METİN 2 Yİ 1 -2 AYDIR OYNAYAN BİRİSİ BUNLARA ALDIRMIYACAK ÇÜNKÜ KESİN BİR TİRYAKİ OLMUŞTUR AMA YENİ BAŞLAYANLAR BAŞLAMADAN ÖNCE BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN DERİM .
BUYRUN ALIN İŞTE HEPSİ WAR BENDE xD
1 - Her gün 4 saat ve üzeri kalındığında %20 göz kanseri olma oranı .
2 - Her gün oynandığında % 90 tiryaki olma şansı .
3 - Her gün 2 saat ve üzeri oynandığında psikolojik gerileme .
4 - 2 , 3 ay kadar oynandığında geçici unutkanlık .
5 - 5 ay kadar oynandığında kalıcı unutkanlık .
6 - Derslerden ihmal . Tabi sonucunda notlarda düşer .
7 - Çevredeki insanlardan kopma , uzaklaşma .
8 - Okuldayken okuldan kaçıp internet kafeye gitme sonucundada dayak benim gibi

9 - Okulda bile sadece metin 2 yi düşününce dersleri dinleyemiyoruz ve konsantre olamıyoruz .
ŞUNU KESİNLİK LE BİLİYORUM METİN 2 Yİ 1 -2 AYDIR OYNAYAN BİRİSİ BUNLARA ALDIRMIYACAK ÇÜNKÜ KESİN BİR TİRYAKİ OLMUŞTUR AMA YENİ BAŞLAYANLAR BAŞLAMADAN ÖNCE BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN DERİM .
BUYRUN ALIN İŞTE HEPSİ WAR BENDE xD
ne alakası var ben 4 senedir metin2 oynuyorum sbs puanım 496 geldi ilçe 1. si il 2. yim 1. de 500 puan almış ondan dolayı türkiyede bi 15. falanım yani metin2 yi bahane bulmayalım hem çalışmadan sınava giriosunuz hemde diosunuz ki metin2 şöyle metin2 böyle haksızmıyım
metin2 bide çok bağımlılık yapıyo benim bi arkadaşı söle dim daha bırakmıyo metin2yi bide evde pc si yok cafeye gidiyo cafede ondan iyi para kazanıyo tabi![]()
Böle bir şey var evet ama abartılacak derecede değil bence,ben genelde pvp farklı gelmezse 2-3 güne bırakıyorum.(Tıkanınca
) Ayrıca istediğimde oynamayı kesebiliyorum,artık alıştım.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...