HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese merhabalar. Adım Nilay. 17 Yaşındayım.
2 Senedir animeciyim. Daha çok Anime ağırlıklı bir hayatım oldu..
Online oyunları da uzun zamandır oynuyorum..
Turkmmo'yu daha önce gördüm fakat üye olmamıştım , şimdi oynadığım bir pvp serverde( MMoMT2 ) forum olarak buraya geldim..
Oynadığım oyunlar.. Açıkcasıı.. Rakion , Gundbound , Cabal , Knight , Wolfteam(ara sıra girerim hala) Metin2( Oynarım yine kafam eserse.. Aklıma daha gelirse eklerim..)
Çok kapsamlı bir forum gibi görünüyor.. Çok sevindim öncelikle..
Konsollarla , Animelerle ilgili bayağı bilgiye sahibim.
Eğer zorunluluk olmazsa forumda "Paylaşım" yapmayı düşünmüyorum. Eğer ki yardıma ihtiyacı olan birisi olursa yine de etmeye çalışırım.
Bende artık bir Turkmmo'cuyum..Yanda çıkan reklamdan başka hiçbir kötülüğü yok bu forumun..
Herkese Selamlar!
2 Senedir animeciyim. Daha çok Anime ağırlıklı bir hayatım oldu..
Online oyunları da uzun zamandır oynuyorum..
Turkmmo'yu daha önce gördüm fakat üye olmamıştım , şimdi oynadığım bir pvp serverde( MMoMT2 ) forum olarak buraya geldim..
Oynadığım oyunlar.. Açıkcasıı.. Rakion , Gundbound , Cabal , Knight , Wolfteam(ara sıra girerim hala) Metin2( Oynarım yine kafam eserse.. Aklıma daha gelirse eklerim..)
Çok kapsamlı bir forum gibi görünüyor.. Çok sevindim öncelikle..
Konsollarla , Animelerle ilgili bayağı bilgiye sahibim.
Eğer zorunluluk olmazsa forumda "Paylaşım" yapmayı düşünmüyorum. Eğer ki yardıma ihtiyacı olan birisi olursa yine de etmeye çalışırım.
Bende artık bir Turkmmo'cuyum..Yanda çıkan reklamdan başka hiçbir kötülüğü yok bu forumun..
Herkese Selamlar!
Son düzenleme:
Teşekkür ederim.. Sanırım kalıcı olacağım.
Teşekkür ederim.. Size de
Teşekkür ederim.. Size de

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)