- Konular
- 402
- Reaksiyon Skoru
- 214
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bana yazmışın cevap verirmisin die ama işlerm vardı anca müsait olabldm
-------------------------------------------------------------
Sorular
1.) VPS veya VDS sunucu yani mt2 pvp aldığımda . ( Putty adlı programı hep açıkmı tutmam gerekir yoksa kapatsam oyun online olarak devam edermi ? ) .
2.) İlk başlangıc olarak 65 TL ' lik bir sunucu olucak . ( Tavsiye edebiliceğiniz bir sunucu varmı ? )
3.) Az reklamlı bedava forum açabileceğim bir site biliyormusunuz ? ( PvP'server için )
4.) Bilgisayarım çöker ve ( Oyun dosyaları silinir ise ) bir daha oyuna girebilirmiyim ? ve oyuna girersem diğer oyuncuların hesap bilgileri silinir mi ?
5.) VDS-VPS serverı dizüstü bilgisayarda kursam sorun olurmu ? ( bilgisayara ağit ram ( 800 ) civarı ) ?
6.) Serveri saldırılardan korumanın yöntemleri varmıdır ?
7.) VDS-VPS server ben gamebilisim ' den almayı düşünüyorum ama birşey dikkatimi çekti ( sunucu kirala ) - ( sunucu satıl al ) Mt2 pvp açmak için satın mı alıcaz yoksa kiralıyıcakmıyız ?
8.) Sunucuyu alınca bize site vericekler mi ?
9.) GameBilisim ' den almayı düşünüyorum sunucuyu yukarıdada demiştim tavsiye ettiğiniz bir sunucu varmı gamebilisim'de ?
-------------------------------------------------
Cevaplar
1-Putty i açk tutman gerekmez
2-Malesef yok
3-Şuan veremem reklam olur
4-hayır hiç birşey silinmez pcne format attın dielim herşey gitti putty i navicatı filezillayı indirirsin navicat filezilla düzenlemek için , putty i açarsın online yaparsın,Silinsede hiçbşey olmaz o zaten başka pc üzerine kurulu olucak.aldığın yerde
5- VDS-VPS serverı sen kuramassın aldığın şirket başka pcye kurucak sen sadece putty filezilla navicatla alakadar olucaksın.
6.) Serveri saldırılardan korumanın yöntemleri vardır sabit konularda bulablirsin.
7- orayı pek önermem doğrusu
8- türksoft veriyor dierlerini blmiyorum.
9- game bilisimi önermiyom sen blirsin
--------------------------------------------------------
Not : karıştırmış olablrm soruları çok soru var
-------------------------------------------------------------
Sorular
1.) VPS veya VDS sunucu yani mt2 pvp aldığımda . ( Putty adlı programı hep açıkmı tutmam gerekir yoksa kapatsam oyun online olarak devam edermi ? ) .
2.) İlk başlangıc olarak 65 TL ' lik bir sunucu olucak . ( Tavsiye edebiliceğiniz bir sunucu varmı ? )
3.) Az reklamlı bedava forum açabileceğim bir site biliyormusunuz ? ( PvP'server için )
4.) Bilgisayarım çöker ve ( Oyun dosyaları silinir ise ) bir daha oyuna girebilirmiyim ? ve oyuna girersem diğer oyuncuların hesap bilgileri silinir mi ?
5.) VDS-VPS serverı dizüstü bilgisayarda kursam sorun olurmu ? ( bilgisayara ağit ram ( 800 ) civarı ) ?
7.) VDS-VPS server ben gamebilisim ' den almayı düşünüyorum ama birşey dikkatimi çekti ( sunucu kirala ) - ( sunucu satıl al ) Mt2 pvp açmak için satın mı alıcaz yoksa kiralıyıcakmıyız ?
8.) Sunucuyu alınca bize site vericekler mi ?
9.) GameBilisim ' den almayı düşünüyorum sunucuyu yukarıdada demiştim tavsiye ettiğiniz bir sunucu varmı gamebilisim'de ?
-------------------------------------------------
Cevaplar
1-Putty i açk tutman gerekmez
2-Malesef yok
3-Şuan veremem reklam olur

4-hayır hiç birşey silinmez pcne format attın dielim herşey gitti putty i navicatı filezillayı indirirsin navicat filezilla düzenlemek için , putty i açarsın online yaparsın,Silinsede hiçbşey olmaz o zaten başka pc üzerine kurulu olucak.aldığın yerde
5- VDS-VPS serverı sen kuramassın aldığın şirket başka pcye kurucak sen sadece putty filezilla navicatla alakadar olucaksın.
6.) Serveri saldırılardan korumanın yöntemleri vardır sabit konularda bulablirsin.
7- orayı pek önermem doğrusu
8- türksoft veriyor dierlerini blmiyorum.
9- game bilisimi önermiyom sen blirsin
--------------------------------------------------------
Not : karıştırmış olablrm soruları çok soru var

- Konular
- 105
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
7- Soruyu Cevaplıyıcak Varmı .
Sunucuyu Satıl mı alıcam ?
Sunuyu Kiralıyıcakmıyım ?
Sunucuyu Satıl mı alıcam ?
Sunuyu Kiralıyıcakmıyım ?
- Konular
- 142
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 174
- MmoLira
- 78
- DevLira
- 0
1.) VPS veya VDS sunucu yani mt2 pvp aldığımda . ( Putty adlı programı hep açıkmı tutmam gerekir yoksa kapatsam oyun online olarak devam edermi ? ) Sadece Serveri açıp puttyden cıkabilirsin
2.) İlk başlangıc olarak 65 TL ' lik bir sunucu olucak . ( Tavsiye edebiliceğiniz bir sunucu varmı ? )VDS al gamebilisimden
4.) Bilgisayarım çöker ve ( Oyun dosyaları silinir ise ) bir daha oyuna girebilirmiyim ? ve oyuna girersem diğer oyuncuların hesap bilgileri silinir mi ? oyun dosyaları silinmez çünkü bo filezillada kayıtlıdır sadce putty i baştan indirip giriş yapman gerekir
5.) VDS-VPS serverı dizüstü bilgisayarda kursam sorun olurmu ? ( bilgisayara ağit ram ( 800 ) civarı ) ? Olabilir lag yapabilir
tabiki var firewall kurmak p2p acıgı worldport acıklarınıı kapatırsa tamamdır.
7.) VDS-VPS server ben gamebilisim ' den almayı düşünüyorum ama birşey dikkatimi çekti ( sunucu kirala ) - ( sunucu satın al ) Mt2 pvp açmak için satın mı alıcaz yoksa kiralıyıcakmıyız ? ikiside olabilir kiralarsan her ay para odiceksin satın alırsan bir kere yüklü bir miktar para ödeyip makineyi komple satın almıs olucaksın yani bir sorun cıakrsa kendn halletmek zorundasın
8.) Sunucuyu alınca bize site vericekler mi ? Evet
2.) İlk başlangıc olarak 65 TL ' lik bir sunucu olucak . ( Tavsiye edebiliceğiniz bir sunucu varmı ? )VDS al gamebilisimden
4.) Bilgisayarım çöker ve ( Oyun dosyaları silinir ise ) bir daha oyuna girebilirmiyim ? ve oyuna girersem diğer oyuncuların hesap bilgileri silinir mi ? oyun dosyaları silinmez çünkü bo filezillada kayıtlıdır sadce putty i baştan indirip giriş yapman gerekir
5.) VDS-VPS serverı dizüstü bilgisayarda kursam sorun olurmu ? ( bilgisayara ağit ram ( 800 ) civarı ) ? Olabilir lag yapabilir
tabiki var firewall kurmak p2p acıgı worldport acıklarınıı kapatırsa tamamdır.
7.) VDS-VPS server ben gamebilisim ' den almayı düşünüyorum ama birşey dikkatimi çekti ( sunucu kirala ) - ( sunucu satın al ) Mt2 pvp açmak için satın mı alıcaz yoksa kiralıyıcakmıyız ? ikiside olabilir kiralarsan her ay para odiceksin satın alırsan bir kere yüklü bir miktar para ödeyip makineyi komple satın almıs olucaksın yani bir sorun cıakrsa kendn halletmek zorundasın
8.) Sunucuyu alınca bize site vericekler mi ? Evet
- Konular
- 1,202
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 185
- MmoLira
- -101
- DevLira
- 0
Arkadaslar lutfen sorunlarinizi soru-cevap bolumunde paylasaniz
burasi kurulum bolumu tesekurler..
burasi kurulum bolumu tesekurler..
- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
senin soruları cevaplıyım bnm de vps var şöyle yap bence akıllıbilişimden kurdur, site de kuruyolar
1-PuTTynin açık olmasına gerek yok giriosun puttye rogin =root şifreyi sana vercekler gir enterla sonra ./ac yaz server online.
2-70 tl olcak ama site fln da var bence mantıklı
3-şöyle yap şimdi az reklam olmaz ama bedava sitemi tavsiye ederim yada direk akıllıbilişime yıllık 10tlye kurdur.
4-Zaten VPS senin bilgisayarın ip üstüne kurulmuyo sanırım sen hamachili gibi sandın
bilgisayarına bişi olsa da herkes girmeye devam eder...
5- en az 1 gb ram lazmı ama laptopta kurcam dion da sen kurmuycan ki =)
6- şöyle yap mesela bikaç kişiyi gm yaptın ya onlar ip daha doğrusu şifreyi bilirlerse sorun çıkabilir yani intikam için o yüzden bence svde kendinden başka (ben hariç xD) gm alma, ha sıkı dostunsa seni satmıyacanı düşünüosan belki
7- kiralıycan ama zaten akıllıbilişimde tek şık var
kolay iş
8- Akıllı bilişimde veriolar ama 50 tl yıllık verip .comlu site kurdurabilirsin.
9- Baştan dediğim gibi akıllıbilişim. Benim gördüğüm en iyi ayarlayan o
bikaç rep'i çok görmezsin artık
1-PuTTynin açık olmasına gerek yok giriosun puttye rogin =root şifreyi sana vercekler gir enterla sonra ./ac yaz server online.
2-70 tl olcak ama site fln da var bence mantıklı
3-şöyle yap şimdi az reklam olmaz ama bedava sitemi tavsiye ederim yada direk akıllıbilişime yıllık 10tlye kurdur.
4-Zaten VPS senin bilgisayarın ip üstüne kurulmuyo sanırım sen hamachili gibi sandın
bilgisayarına bişi olsa da herkes girmeye devam eder...5- en az 1 gb ram lazmı ama laptopta kurcam dion da sen kurmuycan ki =)
6- şöyle yap mesela bikaç kişiyi gm yaptın ya onlar ip daha doğrusu şifreyi bilirlerse sorun çıkabilir yani intikam için o yüzden bence svde kendinden başka (ben hariç xD) gm alma, ha sıkı dostunsa seni satmıyacanı düşünüosan belki
7- kiralıycan ama zaten akıllıbilişimde tek şık var
kolay iş8- Akıllı bilişimde veriolar ama 50 tl yıllık verip .comlu site kurdurabilirsin.
9- Baştan dediğim gibi akıllıbilişim. Benim gördüğüm en iyi ayarlayan o
bikaç rep'i çok görmezsin artık

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)