kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Vps Server Açmak İsteyenler Buyrun...!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oskiyurek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Vps/Vds Server Açmak İstiyormusun?

• Cok İstiyorumda İlgilenen Yok...

• Yok Ya Ne İşim Olur

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Evet arkadaslar herkezin bildiği gibi herkez "vps nasıl acılır, nerden alınır, nasıl yönetirlir" gibi konuları merak ediyor.Ben bugüne kadar yedi defa vps/vds server kurmus biri olarak sizlere bu konu hakkında bilgi vermek istedim.

*Öncelikle VPS/VDS server Nerden ve nasıl kiralanır?

Cevabım:
Öncelikle Bu Yolun Başlıca Firmaları Vardır. Vps server kiralamak isteyen arkadasım. Öncelikle 100 TL'yi gözünden cıkartacaksın!.Sonra aşağıda vermiş olduğum ki ben JetVds'yi öneririm adreslerden Vps/Vds Kiralayacaksın.!

Bunlar Gibi 'de sizde bulabilirsiniz.

* Yüksek ihtimalle Metin2'yi vpsye yükleyeceklerdir.Ve size bedava bir domain ile "Üyelik Alma, İndirme, Sıralama,Anasayfa" Gibi sayfalar vereceklerdir.Size kalan tek şey reklamlarla serverinizi büyütmek olacaktır.Ayrıca yavastan da "Filezilla , , " Programlarını öğrenmenizi tavsiye ederim. Cok işinize yarayacak programlardır.Ama kullanmayı bilmezsenizde cok sizi zorlayacak programlardır.

Arkadaslar Ve Sunu Ayrıca Bildirmek İstiyorum. Önemli Olan Sunucuyu Açmak Değildir!. Kaliteli Bir Şekilde, Ayrımcılık Yapmadan , Herkeze Adil , Keyifli , Kaliteli Bir Oyun Ortamı Sunmaktır.Oyuncular Metin2 TR'de Yapamadıklarını , Gördüğü Haksızlıklar Olmadan Oyun Ortamında Kalmayı İstedikleri İçin Pvp Oynuyorlar. Piyasada Bu Kadar Pvp Varken Sizde Bu Pvplerin Arasında Piyasada Kalmak İstiyorsanız Kardeşinize Dahi Ayrımcılık Yapmayacaksınız!. Küfreden Dolandırıcılık Yapan Kimseyi Kim Olursa Olsun Banlar Oyun Ortamındaki Huzuru Sağlarsanız "M2-TR" Serverinden Farkınız Olmayacağına İnanıyorum.!

Konumu Okuduğunuz İçin Teşekkürler!...
Sizden "+Rep" veya Hiç Bir Şey İstemiyorum İyi Veya Kötü Bir Yorumunuzu Esirgemeyin Lütfen !.

~ Oski Yürek ~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri