- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkdaşlar bn HolyWarS.Mmomt2 pvp serverine yeni katıldım.Sura açtım oyunda ve mavi kralıktayım.Şunu çok iyi biliyorumki bir oyunda level den önce dost yapmak lazım
.LwL bnm için asla fark etmez ztn önemli olan o bilgisayarın basında bu oyunu oynayan bi insanın olması.Yalnız suna çok dikkat ediyorum yalancı yada göz boyayıcı bir dost istemem muhataba almam.Bu oyunda iyi edepli insanların oldugunu inanrak aranıza katılıyorum.Herkese iyi oyunlar..Bana ulaşmak için pm den "HolyWarS" yazabilirsiniz.. :ka19:
.LwL bnm için asla fark etmez ztn önemli olan o bilgisayarın basında bu oyunu oynayan bi insanın olması.Yalnız suna çok dikkat ediyorum yalancı yada göz boyayıcı bir dost istemem muhataba almam.Bu oyunda iyi edepli insanların oldugunu inanrak aranıza katılıyorum.Herkese iyi oyunlar..Bana ulaşmak için pm den "HolyWarS" yazabilirsiniz.. :ka19:- Katılım
- 14 Mar 2009
- Konular
- 1,476
- Reaksiyon Skoru
- 1,644
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 273
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Tanışma bölümüne taşındı.
- Konular
- 1,537
- Reaksiyon Skoru
- 6,538
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 445
- MmoLira
- -873
- DevLira
- 0
Hoş Geldin...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)