Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Oyun Sonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bakam321
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkes zaten kurulum işleriyle uğraşıyor.. Siz buna kendinizi alıştırıyorsanız oyunun suçu nedir? Oyun hiçbir zaman bağımlılık yapmaz. Siz kendinizi kaldırmaya zorlamazsanız tabii ki buna bağımlılık dersiniz. Kimsenin ailenizini üzdüğünü sanmıyorum ama bu oyunu gerçeğe alıp'da cinayet işlerini kastediyorsan onlar bıraksın tabii ki. :D Ama seninde bilmediğin bir şey var her insan bir oyun için hayatını harcamaz ve bir oyun oynuyarak 7 senesinide geçirmez bunlar tamamen kişisel seçeneklerindir. O zaman ben kendimi örnek verebilirim. Türkiye Cumhuriyetinde herkes oyun bağımlısıdır ve Metin2 en fazla oynanan ülkelerden bir tanesi. Bunları onlar yapmadı zaten siz yaptınız. Benim duyduklarım ise her zaman dolunay kılıcı kdp vb. efsunlar vb. şeyler ama genellikle şunu söylüyeyim size bilgisiyara oturuyorsanız ya oyun oynayın 1/2 saat yada facebook gezin bazılarının merakıyla bu sektöre dalan arkadaşlarımız var rezil olup gidiyorlar. Sizde onlardan olmayın size tavsiye + eski topraklara asla sataşmayın çünkü onlar sizi bu sektörde ezer 5 katlar 2'yede böler ;) bunlar tavsiye her zaman..

metin2nin arkaplan müziklerinin dahi alanında profesyonel psikoloji uzmanları tarafından bağımlılık etkisi bırakacak şekilde tasarlandığından haberin yok galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri