mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Sorularınız Ve Önerileriniz.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Phant0m 2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 779
  • Görüntüleme Görüntüleme 51K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Pk Mode Kullananların Cagdırıcı Ceza İşlemi Uygulanması :)
1 Hafa Adam Nanını Yiyo Sonra Hala Devam Ediyor...

Mümkünse Tekrardan Süresiz Ban Olmasını Talep Ediyorum...

:)

Son düzenleme:
1-Serbest mod kaldırılsa artık hiçbişi yapılmıo
2-Marketteki efsunları biz eklesek ve itemler 9 olsa
3-90 lwl item basım yüzdesi arttırılsa
4-Yüksek ortalama beceri getirme şansı yükseltilse
5-Metin düşme süresi kısaltılsa
6-Droplar düzene girse
7-Haftada 1 gün boss bayramı olsa(Bende arki pvp sinden duydum doyuma her boss tan 20 tane atılıomus)
8-Düşen para değeri ve önemli item düşürme şansı arttırılsa
9-250m-500m-1t-2t lik barlar konulsa veya ticarete bir basamak eklense(geçen adam kini olduğunu iddia edio 1t 200m dio değerine-göster diyorum potu çek sonra göstercem dio xD)

neden serbest kaldırılsın? seni hep kesiyolarmı:d

1.loncalar +95 olsa zaten 92 lvl çar var drop exp yüzügü gine kasmıyor
2.buz zindanındaki agresif slotların setou falan var ya onların agresifligi veya hızı azaltılsa çok hızlı geliyorlar
3.buz zindanındaki slotların expleri çoğaltılsa ve giriş +90 olsa çünki 90dan sora orman kasmıyor buz zindanına gidiyoruz daha az kasıyor
4.imparatorluk mapı için ayrı bi server kurulsun:D sebebi her gittiğimde ya birisi attırma açmıs oluyo ya da 4x
adam 1lvl car açms gelior
tak tak kesio azraili gidio hicbisi yapamıyoruz
veya o mapın level sınırı olsun en iyisi +90 leveller girsin kule gibi npcsi olsun
en mantıklısı metin zaten 100lvl gelipte 75 80 lvllar kesecek değil ya kulede de slotlari kesen herkez bulunur ama lvl sınırı var
5.90 level metinlerin dropları arttırılsa çok azaltılmış eskiden her kestigim metinden ya muharebe ya partizan ya exp yüzügü düsüordu
simdi bazen exp yüzügü düsüor
2 3 tane metini aynı anda kestigim oluyor ss bile koydum ama 3 metindende bk ve pot 90 metinlerinden taş düşüren yok bk yerine taş koyun be kardeşim arkadaşım çar açmış 34 lvl 2"envater full taş dolu nası yaptın diyorum sabah girdim oyun bomboş 25 30 lw metinleri kestim diyor 30 lvl metinden bile 90 lvl metinden daha iyi item düşmeye basladı artık

neden serbest kaldırılsın? seni hep kesiyolarmı:d

1.loncalar +95 olsa zaten 92 lvl çar var drop exp yüzügü gine kasmıyor
2.buz zindanındaki agresif slotların setou falan var ya onların agresifligi veya hızı azaltılsa çok hızlı geliyorlar
3.buz zindanındaki slotların expleri çoğaltılsa ve giriş +90 olsa çünki 90dan sora orman kasmıyor buz zindanına gidiyoruz daha az kasıyor
4.imparatorluk mapı için ayrı bi server kurulsun:D sebebi her gittiğimde ya birisi attırma açmıs oluyo ya da 4x
adam 1lvl car açms gelior
tak tak kesio azraili gidio hicbisi yapamıyoruz
veya o mapın level sınırı olsun en iyisi +90 leveller girsin kule gibi npcsi olsun
en mantıklısı metin zaten 100lvl gelipte 75 80 lvllar kesecek değil ya kulede de slotlari kesen herkez bulunur ama lvl sınırı var
5.90 level metinlerin dropları arttırılsa çok azaltılmış eskiden her kestigim metinden ya muharebe ya partizan ya exp yüzügü düsüordu
simdi bazen exp yüzügü düsüor
2 3 tane metini aynı anda kestigim oluyor ss bile koydum ama 3 metindende bk ve pot 90 metinlerinden taş düşüren yok bk yerine taş koyun be kardeşim arkadaşım çar açmış 34 lvl 2"envater full taş dolu nası yaptın diyorum sabah girdim oyun bomboş 25 30 lw metinleri kestim diyor 30 lvl metinden bile 90 lvl metinden daha iyi item düşmeye basladı artık

Zor bir server olduğunu untmadan öneriler sunun bence :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri