emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Sorularınız Ve Önerileriniz.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Phant0m 2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 779
  • Görüntüleme Görüntüleme 51K
Bir Önerim Olucak.

Mesela Her Levelde Boss Kestiğimizde Sandık Düşse Mesela Ben 99 Lvlim Birtek Azrailden Ve Ejderhadan Sandık Düşüyor Alev Kral Vb Bosslardan Sandık Düşmüyor Onun İçin Sürekli Yan Çar Açmak Zorunda Kalıyorum.Bunun Yerine Her Levelde Sandık Düşse Daha İyi Olmaz MI ?

Hatırlatma Gereği Duydum :)

ya bazıları kulede zınk diye fırlıyor 5. kata bu yasak mı neden cevsap vermyorsn 2 tane soru sordum2 sinede hiç cevap alamadım

benim tek sorum şu market para sistemini geliştirilmesini istiyorum bu işi 1 kişi mi yapıyor ?
edit aldım 2 gün once hatalı geldi ö.m attım ticket attım admin tenezzür edip bakmıyor bile itemin efsunları hatalı +30 olması gerkir +25 geldi nedr bu ya ödeme bildirmi yapoyur 10 saat geçik süredir bekliyorum dün akşam 8 de para yatırdım daha o parada gelmedi . bu sorularıma cevap istiyorum phantom

Moderatör tarafında düzenlendi:
benim tek sorum şu market para sistemini geliştirilmesini istiyorum bu işi 1 kişi mi yapıyor ?
edit aldım 2 gün once hatalı geldi ö.m attım ticket attım admin tenezzür edip bakmıyor bile itemin efsunları hatalı +30 olması gerkir +25 geldi nedr bu ya ödeme bildirmi yapoyur 10 saat geçik süredir bekliyorum dün akşam 8 de para yatırdım daha o parada gelmedi !! bu sorularıma cevap istiyorum phantom !

1.si mesajını editleyp ünlemi kaldırıyorum. 2.Si Bayramdayız bilmem farkındamısın?
Bu bayram işli bayram herkes kurban kesiyor konu komşu ziyareti var. Emrah abi de yoğun olduğu için giremedi snaırım. Emrah abi gelince gereken herşeyi yapar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri