Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ben de bayrama özel etkinlik isteğimiz diye konu açtım kilitlendi burası adres gösterildi ancak bu konu ile tamamen farklı bir konuydu açtığım konu !!! Ben bayramda bir günlük etkinlik isteğinde bulundum burdaki istekler genel oyun istekleri ve sürekli olan istekler !!! Neyse o zaman isteğimi burdan dile getiriyorum ;
Bayarmda bir günlük özel izinle ki bunun kodlardan açıldığını herkes biliyor, Kraliyet zırhlarımızı başka hesaplardaki karakterlerimize verebilelim, değiştiren değiştirsin istemeyen değiştirmesin bence bu bayram için en büyük hediye olur bir çok oyuncu bu yüzden pek oynamıyor ! zırhlarını başka hesaplara aktarsalar belki orası için de ayrıca bir çalışma yapacaklar
Maalesef öyle bir düşüncemiz yok şuan içni

500 olmasini istiyorum venüs dede haksizlik düsünüyorum ben bu konuda merküre 500 venüse 400 aciolar olmadi venüse 300 aciolar haksizlik düsünüyorum düsüncemi soyledim .
Slot sıkıstırmak , diğer oyuncuları rahatsz etmek , kesmeesni engellemke cezai işlem uygulanmasını gerektirir![]()
Diğer oyuncuları rahatsız etmekle kesmesini engellemekden bahsetmiyorum sen beni anlamdın bak kraliyet kalesinin duvarları var ya mesela oraya götürüyorsun adamlarda istese dalabilir durumda yani duvarların dısına cıkartmıon duvarlarda vuurosun azrahil mesela sekmyior bundan bahsediyorum ban sebebi değilse bende böyle yapıcam bosuna küre harcamam videolarda gördüm dönsmsz azo kesimi diye böyle bir fikir geldi azrahille duvar arsında bisi olmuyor iste kmseyi rahatsız edicek birseyde olmuyor bu yasak mı merak ettiğim bu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)