Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bi öneride bulunucam.Daha öncede bulundum dikkate alınmadı ama ben şasnımı yine de denicem ) Haftalık gunluk 2gunluk orası size kalmış bi ban listesi oluştursanız sabit bi konu açsanız ve o konu altına belli süre aralıklarıyla banlananın ismi, banlanma sebebi, süresi gibi bilgileri yazsanız beni de hani benm ss im nerde yok benm ss im videom gibi gelen pm lerden kurtarsanız 

basar dediğini yapmayı denedim. ama ticketla bildirilen ss leri size gösterblmek için yeniden upload etmemiz gerekiyor. o da çok zamanımızı alır. soranlara tek tek cevap veriliyor 

Ben de bayrama özel etkinlik isteğimiz diye konu açtım kilitlendi burası adres gösterildi ancak bu konu ile tamamen farklı bir konuydu açtığım konu !!! Ben bayramda bir günlük etkinlik isteğinde bulundum burdaki istekler genel oyun istekleri ve sürekli olan istekler !!! Neyse o zaman isteğimi burdan dile getiriyorum ;
Bayarmda bir günlük özel izinle ki bunun kodlardan açıldığını herkes biliyor, Kraliyet zırhlarımızı başka hesaplardaki karakterlerimize verebilelim, değiştiren değiştirsin istemeyen değiştirmesin bence bu bayram için en büyük hediye olur bir çok oyuncu bu yüzden pek oynamıyor ! zırhlarını başka hesaplara aktarsalar belki orası için de ayrıca bir çalışma yapacaklar
Bayarmda bir günlük özel izinle ki bunun kodlardan açıldığını herkes biliyor, Kraliyet zırhlarımızı başka hesaplardaki karakterlerimize verebilelim, değiştiren değiştirsin istemeyen değiştirmesin bence bu bayram için en büyük hediye olur bir çok oyuncu bu yüzden pek oynamıyor ! zırhlarını başka hesaplara aktarsalar belki orası için de ayrıca bir çalışma yapacaklar
Kulede sltoları saklamak duvarların arsında bugda bırakmak yasak bu kuralı anlıyorum fakat mesela imp kalesinde dönsmsz azrahil kesicez diyelim azrahile vuurp duvarda keseblrmyz yani duvara dayayarak sekmez azrahiil hem hemde kmseye zararı yook bu yasak mı ?
Kulede sltoları saklamak duvarların arsında bugda bırakmak yasak bu kuralı anlıyorum fakat mesela imp kalesinde dönsmsz azrahil kesicez diyelim azrahile vuurp duvarda keseblrmyz yani duvara dayayarak sekmez azrahiil hem hemde kmseye zararı yook bu yasak mı ?
Slot sıkıstırmak , diğer oyuncuları rahatsz etmek , kesmeesni engellemke cezai işlem uygulanmasını gerektirir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)