- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar öncelikle bazıları beni kötülüğücek ama biraz olsun dinleyin hatta yöneticiler bile bana kıza bilir bakın; Ben metin2'yi 4 yıl dır oynuyorum çok çarım oldu çok zevk aldım küfür ettim dolandırdım hatta dolandırıldım ama şimdi daha iyi anlıyorum bu oyun bir sanal bağımlılık *quot;!LÜTFEN!*quot; beni dinleyin biraz, hemen okuyup geçmeyin dediğim gibi bu oyun bir bağımlılık! ilk başlarda zevkli geliyor ama sonra çok seviyorsunuz EP alıyorsunuz BAN lanıyorsunuz bidaha oynamıycam diyorsunuz ama oynuyorsunuz burda amacım sizi boş laflarla şişirmek değilde biraz olsun hayatta gerçekleri size sunmak yani hata *quot;0*quot; değilde fozitif bakmanızı dilerim sizin kim bilir yarın matemtik yazılınız var ve siz internet kafede bu oyunu oynuyorsunuz veya kimisi okuldanda kaçmış olabilir ben evde yalnız kaldığımda internet arza yaptığında ancak o zaman kardeşimin ağlamasını duydum size diyorum sevgili metin2 oyuncuları bu oyun size hiç birşey kazandırmaz. nolur hayatta başka şeylerlede meşgul olun yarın öbür gün kiminin öss si kiminin sbs si kimininde iş toplantısı var ama bazıları bu oyundan para kazanıyor ve senin dediğin dğru ama biz bu oyundan çıkar sağlıyoruz diyolar fakat onlar bataklığa saplanmış enderinlerde olanlar size ben *quot;BIRAKIN*quot;demiyorum yalnızca gerçekleri söğlüyorum sadece etrafınıza bir bakın bu oyun size birşey kazandırmaz....
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bencede haklısın ben tek tek her cümlene katılıyorum ama zevk meselesi oyuna para yatıran birisi deilim yatırmadımda 3 yıldır oynuyorum bu oyunu ama onu oynamasam counter oyunycam çünkü insanları ilgisini çeken bazı şeyler olur ya hani zevk meselesi mesela ben günde 4 saat bilgisayar kullanma hakkım var ve bu 4saatte metin2 oynuyorum dier zamanlar hayatıma bakıyorum benim için olsada olur olmasada olur olmadığında hiç aramıyorum ama o 4 saatlik bilgisayr kullanma hakkımda yapacak bişey bulamıyorum bilgisayarda 

- Konular
- 75
- Online süresi
- 1h 18m
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 133
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 0
Katılıyorum oynamayın demiyoruz ki sadece yeteri kadar...
- Konular
- 3,241
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 1,900
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 429
- MmoLira
- 1,749
- DevLira
- 0
Hımmmmmm 
Düşüncelerin Dikkatimi Çekti..Bir Haykırış Sezinledim
Sevgili j700 Dediklerin Doğrudur Şüphe Yok.Belki Ne kadar Düşük Bir İhtimal Olsada Metin2 Oyunkolik ler Biraz olsun Pc Başından Kalkmayı Başarabilir
Metin2 Yi Bu Kadar Zararlı Olmasını Kılan İnsan Oğlunun Bağımlılık Duygusunu Yenememesidir.Nasıl Ki Bir İnsan Sigaraya Alkole Bağımlı Olduğunda Bırakamıyor Kolay Kolay Bunuda Ona Benzetebilir Miyiz ?
İşte Bu Yüzden Bırakalım Da Kendileri Kendi Kendilerine Azaltsınlar Oynamayı Veya Hep Bıraksınlar
Bizim Konuşmamızın Hiç Bir Şeyi Değiştireceğini Sanmıyorum ..Kendimden Biliyorum

Düşüncelerin Dikkatimi Çekti..Bir Haykırış Sezinledim
Sevgili j700 Dediklerin Doğrudur Şüphe Yok.Belki Ne kadar Düşük Bir İhtimal Olsada Metin2 Oyunkolik ler Biraz olsun Pc Başından Kalkmayı Başarabilir

Metin2 Yi Bu Kadar Zararlı Olmasını Kılan İnsan Oğlunun Bağımlılık Duygusunu Yenememesidir.Nasıl Ki Bir İnsan Sigaraya Alkole Bağımlı Olduğunda Bırakamıyor Kolay Kolay Bunuda Ona Benzetebilir Miyiz ?
İşte Bu Yüzden Bırakalım Da Kendileri Kendi Kendilerine Azaltsınlar Oynamayı Veya Hep Bıraksınlar

Bizim Konuşmamızın Hiç Bir Şeyi Değiştireceğini Sanmıyorum ..Kendimden Biliyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)