xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

item e + basma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar bir sürü arkadaşımız buna inanıyor ama bunun alakası yok demircinin alnini silmesiyle gerçekten eğer öyle olsaydı oncekı lwl lerde yani ezikken ben bi zırhı +8 yaptım keşiş plakayı hiç alakası yok silmeyle buna inanın bazıları gerçekten +rep almak için bunu sallıyor ve buda tuttu.ama alakası yok size ben bunu öle anlatcam ki %100 basarsınız kesin!! Bunun bi kaç yolu war ama + repler esirgenmesinn!!

1.(Önce konularımda bahsettim ama pek gören olmadi yine de yazım) demircinin üstüne itemi koyun!ve metin2 yi aşağıya indirip bir internet explorer sayfası açıp
agirin girdikten sonra giriş yapalım oradan sonra hani tekrar bi giriş diyo ya ona tıklayalım ve girelim oyuna dönüp + basalım kesin oluyo inanın(Not:Alınını silmeye inanıyosanızz farketmez isterken anlını silerken basın)

2.Lonca demircisini kullanın %10 daha iyi ama yinede yanar yanmaz demiyom

3. Bir arkadaşmız bahsetmiş ben saçma diyorum ama yinede vereyim
Demirciye itemi koyun sonra evet diyin YANMA IHTIMALI VAR diyince doğru YAŞLI ADAM(bazıları yaşlı kadın zannediyo) gidin ve tıklatın hayır diyin o zaman basarmışsınızz ama bu taktik oluyorsa ışınlayıcı da olabilir demi??

4.Bazıları hatırlarsa 1 lwl görevinde şöle diyo demirci size bir domuz burnu veriyo bunu depocuya ver diyo(yada tam tersi) sonra demirci bize anlatıyo bu eşya yükseltmeler için şansını artırır diyo onu yanınızda bulundurun(depoda diiil)

+ BASMA TAKTİĞİ V.01 burada BİTİYOR VE Bİ TANE OYUN AÇIĞI YAKALADIM TESADÜFEN
______________________________ ______________________________ ______________________________ ______________________________ ______________________________ ______________________________ ______________________________ ______________________________ __________

Bigün ezikler bi metin kesiyodu galiba 25 lwl likti sopnra bitti ben onlara artislik olsun diye ata inip inip biniyodum o sırada yang toplama(auto pick) açıktı ve inip binerken bi anda aldı sonra fısıltıyı kapattım ve tüydüm

______________________________ ____________

KUTSANMIS ROLE TAŞ PARÇASI VB . BULMA VE KOPYALAMA

eeet herkeze lazım bunlar dimi kimse nerden çıktıgını bılmıyo(ara sıra canavarlardan düşebilir yüzde %1 filn) Bunun için iyi bi olta lazım bize
Gidip bulalım (benim olta +7 olucak) sonra balıkcının yanına gidip 6-7 tane balık küresi alalım ve doğruca vadiye gidelim orada hatırlarsanız adadan adaya geçerken köprüler war oralarda tutalım olta mız yüksek oldugundan düşürme şansı ve yüksek kalite item düşürme şansı da artıcak
[YOUTUBE][/YOUTUBE]

Sonra baktık ne geliyo minik balık diyo kürede sonra hanı sağ sol yapınca tekrar atıyo tekrar attırın ve istirdye düşüyo çok kez denendi çoğunda başarılı oldum

+ REPLERI ISTERIM BU KONULARI KENDIM BULDUM ALINTI DEIL EĞER VERILDIYSE ZANNETMEM AMA OZUR DILERIM BU KONU GELISTIRCEM HATTA BI PROGRAM BILE YAPICAM SUAN BILGISAYARCI ARKADASIMLA BU PROGRAM UZERINDE URASIYORUMM HERSEY METİN2 CİLER İÇİN

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri