farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

VPS 'me GM Arıyorum !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ben215
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ADIM:MERT SOYADIM: DORT YAS : 18 KAC KERE GM LIK YAPTIN:13 KERE SW KURUDNMU : EVET KURUDM 5 KERE HAMACHI GM OLMA NEDENDIM:GM LIGI SEVIYORUM TECRUBELIGIM GM LIK YAPMAYI SEWIYORUM MSN:mrt_drt2006@hotmail.com NOT:BENI SECERSEN MEMNUN KALACAKSIN

Ad:Harun

Soyad:Alaboyun

Kaç Kere GMlik Yaptınız:20-25 kes yapmışımdır en az 15 nu kendi swm de yapdım

Sw Kurdunuzmu:15 tane server kurdum vps de gmlik yapdım arkadaşımın vpsi

Neden Gm Olmak İstiyorsunuz:çünkü ilgilenmeyi ve ilgi görmeyi seviyorum metin2 yi seviyorum bazı gmler vardır kendisi için gm olur ben onlardan değilim ben sadece hizmet için gm olurum

Msn Adresi:handsome_man_68@hotmail.com ( eğer değerlendirecekseniz benle iletişime geçiniz e-mail atabilrisiniz çünki msn m herzaman açık olmaya bilri meillerimi konrol ediyorum

Ayrıca Navicat-Firezilla hakkında oldukça bilgim vardır kendi kurdugum sw ler full türkçeye yakındı ve hcklemeye karşı korumalıydı

Ad:Mustafa

Soyad:Demircanoglu

Kaç Kere GMlik Yaptınız:17

Sw Kurdunuzmu:5 kere kurdum

Neden Gm Olmak İstiyorsunuz:insanları eglendırmek eglenmek we kendımı sevdırmek amacli istiyorum userlerle ıyı ılıskı kurup arkadaslık kardeslık yapmaya calısıyorum onun ıcın gm olmak ıstıyorum

Msn Adresi:sempatikky_41@hotmail.com

ADIM= Osman Kızılarslan

Yaş=28

Kaç Kere GMlik Yaptın=26defa yptım baya tecrübeliyim 20 kere vpsede görev aldm 2 defa vps kurdum 6 defa hamachide yaptım

Sw kurdunuzmu=evet 2 vps kurdum

Ndn Gm olmak istiyorsunuz = Bu işten Zevk aLıyorum Birilerini Yardım Etmek Beni Mutlu Ediyor!

MsN = yesterday_159@otmail.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri